National Geog Collect (US)

Denna tidning är på Engelska

4.5/5 (2 röster)

Produktbeskrivning

National Geog Collect tidning

National Geog Collect (US) är en prestigefylld publikation som firar utforskandet av vår värld och de som har en passion för att upptäcka den. Denna tidskrift är känd för sin omfattande täckning av geografiska underverk, från detaljerade artiklar om avlägsna platser till fascinerande fotografier, vilket gör den till en favorit bland äventyrare och upptäcktsresande. Med varje nummer dedikerat till att utforska de senaste upptäckterna och trenderna inom geografi och vetenskap, fångar tidskriften undret och skönheten i vår planet på ett sätt som ingen annan publikation gör.

Tidningens innehåll

Varje utgåva av National Geog Collect erbjuder en hel sektion tillägnad geografiska expeditioner, där läsarna kan fördjupa sig i världens mysterier genom exklusiva intervjuer, reportage från vetenskapliga expeditioner och mycket mer. Baksektionen innehåller väsentliga recensioner av nya böcker och produkter, samt djupgående artiklar och essäer som utforskar de geografiska och vetenskapliga samhällenas mångsidiga landskap.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill uppleva världens geografiska och vetenskapliga under på ett nytt sätt och vill vara en del av en gemenskap som värdesätter kunskap och utforskning, är National Geog Collect (US) en ovärderlig resurs. Beställ din prenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 15
Förlag:


500 tecken kvar