Inside History Delux (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Inside History Delux tidning

Inside History Delux (UK) är tidningen för dig som är fascinerad av historiens största mysterier. Dess innehåll är djupgående och engagerande, och erbjuder läsaren en unik inblick i det förflutnas gåtor, presenterade ett tema i taget. Varje nummer är fyllt med artiklar dedikerade till varje tema av några av de finaste historikerna inom deras expertisområde.

Tidningens innehåll

I varje nummer kan du fördjupa dig i detaljerade analyser och levande berättelser från historiens mest gripande händelser, genomtänkta och insiktsfulla lösningar för att utforska historiska teman, inspirerande och informativa artiklar om historiska personligheter, platser och händelser, exklusiva intervjuer och essäer från framstående historiker, samt recensioner och kritiska betraktelser av de senaste och mest betydelsefulla historiska verk, publikationer och evenemang.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om historiens mysterier och vill fördjupa dig i en värld av kunskap och upptäckter, då är Inside History Delux (UK) tidningen för dig. Prenumerera idag eller ge bort som present!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 2
Förlag:


500 tecken kvar