Key Global Mil Hist S (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Key Global Mil Hist S tidning

Global Science Review är tidningen för dig som är passionerad av vetenskapens framsteg och dess påverkan på vår värld. Dess innehåll är rikt och tankeväckande, och ger läsaren en grundlig förståelse av vetenskapliga upptäckter och deras betydelse för samtiden. Du får också tillgång till exklusiva artiklar och reportage från några av de mest framstående vetenskapsmännen och forskarna.

Tidningens innehåll

Varje utgåva bjuder på noggranna analyser och fängslande historier från vetenskapens viktigaste genombrott, innovativa och analytiska metoder för att navigera vetenskapens komplexitet, inspirerande och lärorika artiklar om banbrytande forskare, upptäckter och fenomen, exklusiva intervjuer och essäer från ledande vetenskapsmän, samt recensioner och kritiska granskningar av de senaste och mest inflytelserika vetenskapliga arbetena, publikationerna och händelserna.

Prenumerationer & Lösnummer

För dig som vill vara uppdaterad om vetenskapens utveckling och fördjupa dig i en värld av insikt och förståelse, är Global Science Review publikationen för dig. Prenumerera idag eller ge den som en gåva till en vetgirig vän!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar