Key Military Transp Se (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Key Military Transp Se tidning

Key Military Transport Series (UK) är tidskriften för dig som är intresserad av militärtransport och dess avgörande roll i försvarsoperationer världen över. Dess innehåll är detaljerat och insiktsfullt, och ger läsaren en djupgående förståelse av militära transportmedel och deras betydelse i historiska och samtida militära sammanhang. Du får även tillgång till exklusiva artiklar och reportage från några av de mest framstående experterna och analytikerna inom militär logistik.

Tidningens innehåll

I varje nummer kan du fördjupa dig i ingående analyser och medryckande berättelser om militärtransportens mest kritiska moment, tekniska och taktiska genomgångar för att förstå militär logistiks komplexitet, inspirerande och informativa artiklar om viktiga fordon, fartyg och flygplan, exklusiva intervjuer och essäer från ledande figurer inom militärtransport, samt recensioner och kritiska betraktelser av de senaste och mest betydelsefulla publikationerna och händelserna inom området.

Prenumerationer & Lösnummer

För dig som vill hålla dig uppdaterad om militärtransportens utveckling och vill fördjupa dig i en värld av effektivitet och precision, är Key Military Transport Series (UK) tidskriften för dig. Prenumerera idag eller ge bort som present till någon med ett intresse för militär logistik och transport!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar