Key Global History Series (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Key Global History Series tidning

Key Global History Series (UK) är tidningen för dig som är fascinerad av världshistorien och dess globala sammanhang. Dess innehåll är omfattande och insiktsfullt, och erbjuder läsaren en djupgående inblick i historiska händelser och deras inverkan på nutiden. Du får även tillgång till exklusiva artiklar och reportage från några av världens främsta historiker och forskare.

Tidningens innehåll

I varje nummer kan du fördjupa dig i detaljerade analyser och levande berättelser från historiens mest betydelsefulla epoker, strategiska och analytiska lösningar för att förstå historiens komplexitet, inspirerande och informativa artiklar om historiska figurer, platser och händelser, exklusiva intervjuer och essäer från framstående historiker, samt recensioner och kritiska betraktelser av de senaste och mest betydelsefulla historiska verk, publikationer och evenemang.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om världshistorien och vill fördjupa dig i en värld av kunskap och perspektiv, då är Key Global History Series (UK) tidningen för dig. Prenumerera idag eller ge bort som present!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar