Privata Affärer Premium + Magasin

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1003 röster)

Produktbeskrivning

Privata Affärer Premium + Magasin Prenumeration

Börja prenumerera på Privata Affärer Premium + Magasin så får du varje månad ta del av experternas råd till din privatekonomi. Med affärstidningen Privata Affärer Premium + Magasin håller du koll på finansvärldens tyngsta bolag och de senaste nyheterna som påverkar världens ekonomi.

Privata Affärer Premium + Magasin erbjuder varje månad alla läsare analytiska reportage som ger större kunskap om bland annat börsmarknaden, bostaden, lån och pensionen. Tidningen grundades redan år 1978 och har sedan dess strävat efter att vara en värdefull och given informationskälla för läsaren med sina konkreta placeringsråd. Det här är en tidning som ger dig tips på allt från aktier och fonder, lån, skatter, försärkingar men också pension och boende.

Hitta ditt erbjudande
Här på Tidningskungen har vi flera bra erbjudanden på Privata Affärer Premium + Magasin, allt från 3 månaders till halvårs- eller helårsprenumerationer. Känner du någon som verkligen skulle uppskatta en prenumeration på Privata Affärer Premium + Magasin? Unna dig själv ett abonnemang på en av Sveriges mest populära ekonomitidning eller ge bort en uppskattad present till någon du tycker om.

Börja din prenumeration på Privata Affärer Premium + Magasin redan idag och skaffa dig bättre ordning på din privatekonomi!

Utgåvor/år: Privata Affärer (12 nr/år) och Placeringsguiden (11 nr/år)

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: , Bonnier Business Media Sweden AB
Startår: 1978
Chefredaktör: Love Strandberg
Räckvidd: 142000


Vem läser tidningen?

Män: 74 %
Kvinnor: 26 %
Ålder: 35 - 80 år


500 tecken kvar

Hans,
Perfekt tidning utan att behöva vara inverterar proffs.
Magnus,
Kunde inrikta sig mer på just titeln och för människor med intresse.. Inte bara direktörer, utan finns lärare, socionomer, sjuksköterskor, etc med intresse för detta, men den är det inte till för..
martin,
Tycker tidningen är kanon!! Lite dyr kanske..
Fixa,
Dyr för de med normala inkomster
Marianne,
Absolut bästa tidningen för en småsparare som inte är så insatt. Lättläst och skrivet på ett sätt som gör att man börjar intressera sig för sin egna ekonomi Alla råd och tips man får är otroligt bra och istället för att förlora bankränta har jag nu de senaste 2 åren fått mer i sparpotten än tidigare
Jan-olof Beckman,
informativ och läsvärd
Peter Johansson,
En utmärkt tidning, tillsammans med DI och någon ytterligare ekonimisk tidskrift. Läser den dagligen på nätet ! Mvh Peter