Fokus

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1425 röster)

Produktbeskrivning

Fokus Tidning - Förstå vad som händer, innan det händer!


Innehåll. Det är vad som räknas i tidningen Fokus. Vi vill leverera insikten, eftertanken och bakgrunden. Lika viktigt: Vi vill ge en idé om vad som väntar runt hörnet. Om vart världen är på väg. Vi tror att det är mixen som gör Fokus spännande och relevant, både på papper och digitalt.

Att läsa Fokus online och digitalt ingår i din prenumeration. Du får ett aktiveringsmejl med kod till den e-postadress du uppger när du tecknar prenumerationen för att aktivera online-läsningen.

För den digitala pdf-tidningen laddar du ner appen via http://www.fokus.se/las-fokus-digitalt/
Du behöver kundnummer samt postnummer för att ladda ner appen och du hittar dessa uppgifter på inbetalningsavin som du får från oss efter beställningen.

Ge bort en Fokus prenumeration

Funderar du på att ge bort en prenumeration till en vän? Ta del av samma kampanjerbjudande och beställ en Fokus prenumeration som gåva.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 45
Förlag: FPG Media AB
Startår: 2005
Chefredaktör: Jon Åsberg
Räckvidd: 26700


Vem läser tidningen?

Män: 55 %
Kvinnor: 45 %
Ålder: 30 - 50 år


500 tecken kvar

Jan Söderholm,
Har varit med sedan första numret! Fokus är i en klass för sig. Bästa någonsin i Sverige. Rekommenderas varmt!
Stefan Andersson,
Har prenumererat förut och funderar på att göra det igen. Alfreds recension här övertygade mig. Extremhöger OCH antifeminism? Sign me up!
Alfred Jonsson,
Utnämningen av Jens Ganman till Årets Svensk är ett tydligt bevis på hur Fokus inte längre hymlar med sina extremhöger åsikter. Ganmans "satir" är rasism, transfobi och anti-feminism från början till slut. Rekomenderar ej till någon med sans och vett.
Jonny,
Bra kvalitet, speglar samtiden, seriöst.
Per,
Vettiga analyser och nyheterna känns up-to-date.
Anton,
Sverige i ett nötskal.