Filter

Denna tidning är på Svenska

4/5 (981 röster)

Produktbeskrivning

Filter har grävt fram sanningar som belönats med bland annat Stora journalistpriset, Guldspaden och Årets tidskrift. Det har handlat om Skandiamannen och Palmemordet, apatiska barn, Estonia, miljöfrågor som laxodling och batterifusk, ljugande föreläsarstjärnor, atomavfall på passagerarfärjor och mycket annat.

Filter ger dig också nära möten med spännande artister, skådespelare, forskare, företagsledare och andra människor som formar Sverige just nu.

När Sifo Orvesto tog tempen på svenska magasin (40 000 människor tillfrågades om sina favoriter) fick Filter det allra högsta betyget. Välkommen du också till ett magasin som ger dig chansen att tänka nya tankar!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: , Offside Press AB
Startår: 2008
Chefredaktör: Mattias Göransson/Christopher Friman


Vem läser tidningen?

Män: 49 %
Kvinnor: 51 %
Ålder: 25 - 45 år


500 tecken kvar

MB,
Filter är den perfekta respartnern. Fördjupning och intressanta reportage. Rekommenderas.
Lars,
Riktigt bra tidning! Men varför kostar den mer än dubbelt så mycket här jämfört med Filters egen hemsida? Där kostar den 39:- per nummer...
Eva,
Filters artiklar har kvalitet på toppnivå. Intressanta och allmänbildande djupdykningar. Personporträtten läser jag med extra stort intresse.
Valdemar,
Kan aldrig tänka mig att prenumerera på den.
Staffan Ericsson,
Micket pra.
frida,
det står att man får 3 nr för 99 kr men när man klickar på "till erbjudandet" är det endast 2 nr 69 kr eller 6 nummer 299 kr. billigt också men vart är 3 nr för 99 kr?
Fredrik,
Prenumererade på denna bara för att Solsidanboxen kom på köpet. Först blev jag irriterad på all reklam i tidningens inledning och även inuti. Men de reportage och artiklar jag sedan tog mig tid att läsa imponerade stort på mig! Välformulerade och noga underbyggda! Applåder för Filter!
Henrik,
I senaste numret kan man prenumerera för detta pris men med premie. DVD box med Solsidan. värde 229 kr. Bara så ni vet.
Filterläsare,
Vadå erbjudande? Enligt Filters egna prenumerationsinfo så kostar det exakt lika mycket att beställa genom dem. Men den är klart värd varenda krona!
Sara,
Äntligen en tidning som är både intressant och snygg utan att ha störig attityd. Som tidningen Z var från början - hurra!