Filter

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (732 röster)

Produktbeskrivning

Filter är tidningen som gör resan över ån efter vatten till en härlig vandring. Tillåt dig själv att fördjupa dig i filters djupdykande reportage och intervjuer. Med hjälp av att prenumerera på tidningen Filter känner du dig alltid uppdaterad med det senaste inom såväl politik som samhällets utveckling.

I tidningen kan vi läsa om spännande reportage där journalisterna ifrågasätter vedertagna sanningar och förutfattade meningar och vänder på alla möjliga stenar för att hitta detaljer som ger nya perspektiv. Lägg ifrån dig tidningen med nya synvinklar på saker och ting och fyll på i ditt kunskapsförråd med hjälp av att prenumerera på tidningen Filter.

Den här inställningen har gjort att tidningen Filter belönats med några av Sveriges absolut tyngsta journalistiska utmärkelser. Vi finner utmärkelser från bland andra; Stora journalistpriset, Guldspaden, Årets tidskrift och Publicistklubbens stora pris.

Kanske känner du någon som älskar att sitta försjunken i intressanta artiklar och alltid är ute efter att lära sig mer om allt hen kan sätta tänderna i? Då har du funnit den perfekta presenten att ge bort i födelsedagspresent eller bara som gåva.

Vill du prenumerera på en rolig och samtidigt lärorik tidning som ger dig en bredare insikt i dagens samhälle? Då är detta tidningen för dig! Sluta fundera och unna dig en prenumeration på tidningen Filter redan idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Ca antal sidor/utgåva: 160
Förlag: Offside Press AB
Startår: 2008
Chefredaktör: Mattias Göransson/Christopher Friman
Upplaga: 33000


Vem läser tidningen?

Män: 49 %
Kvinnor: 51 %
Ålder: 25 - 45 år


500 tecken kvar

MB,
Filter är den perfekta respartnern. Fördjupning och intressanta reportage. Rekommenderas.
Lars,
Riktigt bra tidning! Men varför kostar den mer än dubbelt så mycket här jämfört med Filters egen hemsida? Där kostar den 39:- per nummer...
Eva,
Filters artiklar har kvalitet på toppnivå. Intressanta och allmänbildande djupdykningar. Personporträtten läser jag med extra stort intresse.
Valdemar,
Kan aldrig tänka mig att prenumerera på den.
Staffan Ericsson,
Micket pra.
frida,
det står att man får 3 nr för 99 kr men när man klickar på "till erbjudandet" är det endast 2 nr 69 kr eller 6 nummer 299 kr. billigt också men vart är 3 nr för 99 kr?
Fredrik,
Prenumererade på denna bara för att Solsidanboxen kom på köpet. Först blev jag irriterad på all reklam i tidningens inledning och även inuti. Men de reportage och artiklar jag sedan tog mig tid att läsa imponerade stort på mig! Välformulerade och noga underbyggda! Applåder för Filter!
Henrik,
I senaste numret kan man prenumerera för detta pris men med premie. DVD box med Solsidan. värde 229 kr. Bara så ni vet.
Filterläsare,
Vadå erbjudande? Enligt Filters egna prenumerationsinfo så kostar det exakt lika mycket att beställa genom dem. Men den är klart värd varenda krona!
Sara,
Äntligen en tidning som är både intressant och snygg utan att ha störig attityd. Som tidningen Z var från början - hurra!
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665