Politik & SamhälleVill du hänga med i samhällets heta debatter samt läsa intressanta artiklar om vardagliga samhällsfrågor? Är du intresserad av politik och om vad som händer inom världspolitiken? Vill du veta om vad som påverkar vårt samhälle och politiken idag? Svaret till liknande frågor kan du hitta genom att prenumerera på tidningar som Omvärlden, Magasinet Neo och Magasinet Arena. Hos Tidningskungen finner du massor med prenumerationer på tidningar som har koll på omvärldens stora och små debatter inom politik och samhälle.
Läs mer...

visar 54 produkter

SocialpolitikEn oberoende specialtidskrift som debatterar den snabba samhällsomvandlingen är tidningen Socialpolitik. Tidningen fokuserar på social-och välfärdspolitik. Är du också för rättvisa? Är mänskliga rättigheter och demokrati en viktig faktor för dig? Är jämställdhet och solidaritet bärande värderingar? Då är prenumerationen hos Socialp

Ett annat alternativ för våra läsare är den kulturradikala och framåtblickande Magasinet Arena. Det är ett modernt samhällsmagasin där du kan hitta svar på dina funderingar. Här har du alltid koll på morgondagens viktiga samtalsämnen inom kultur, ekonomi och politik.

En annan tidning som ingår i kategorin politik och samhälle är Situation Sthlm. Det intressanta med tidningen är att det skrivs om människor och företeelser i staden ur ett gatuperspektiv. Här tar läsarna del av vad som sker inom kulturen och på gatan, samtidigt som den även är nyhetsledande inom sociala frågor som hemlöshet och utanförskap.