Arbetaren

Denna tidning är på Svenska

4/5 (24 röster)

Produktbeskrivning

Arbetaren har getts ut sedan 1922. Den kommer två gånger i veckan som webbtidning, med ett välfyllt magasin på papper en gång i månaden. Månadsmagasinet samlar längre samhällsreportage, essäer och intervjuer som publicerats i webbtidningen i ett tryckt magasin.

(Observera att månadsmagasinet inte kommer finnas tillgängligt som lösnummer i butik. Endast prenumeranter på tidningen Arbetaren får detta magasin.)

Du som prenumererar på Arbetaren får följande:
Nyheter ur ett underifrånperspektiv. Som inte står i andra tidningar, eller är på allas läppar. In- och utrikes, arbetsmarknad, feminism, miljö, ekonomi, politik. Med mera.
Ledare. Vår egen sida. Fördjupade ställningstaganden och analyser i viktiga frågor.
Reportage. Vi avslöjar orättvisor, skildrar viktiga kamper, förklarar tunga samhällsprocesser, förmedlar gripande människoöden. Här ges sammanhang och fakta, i text och bild, från när och fjärran.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: Arbetaren Tidnings AB
Startår: 1922
Chefredaktör: Toivo Jokkala


500 tecken kvar

Adam Maxe,
En av de bästa nyhetstidningarna jag läst. Lyfter många nyheter som andra medier inte lyfter. Även mycket upplyftande att se en tidning som lyfter frågor och nyheter kring facklig verksamhet och som inte tummar på arbetares rättigheter. Bra tidning! Att rekommendera!