Forbes Special (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (4 röster)

Produktbeskrivning

Forbes Special tidning

Forbes Special (US) är tidningen för dig som är intresserad av affärer, investeringar, entreprenörskap och marknadsföring. Dess innehåll är insiktsfullt, fördjupande och aktuellt för läsaren som vill hålla sig informerad om den amerikanska ekonomin, företag, entreprenörer och deras syn på internationell finans. Du får även ett globalt perspektiv på affärsvärlden, berättad av Forbes utgåvor från sex kontinenter.

Tidningens innehåll

I varje nummer presenteras du för grundliga analyser och fascinerande berättelser från de mest inflytelserika affärsmännen och -kvinnorna, strategiska och innovativa lösningar för att navigera i affärsvärlden, inspirerande och tankeväckande artiklar om finans, industri, investeringar och marknadsföring, exklusiva intervjuer och essäer från framstående figurer inom näringslivet, samt tester och recensioner av de senaste och mest inflytelserika produkterna, tjänsterna och händelserna.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill vara i framkant av vad som händer i affärsvärlden och vill fördjupa dig i en värld av ekonomisk expertis och innovation, då är Forbes Special (US) tidningen för dig. Prenumerera idag eller ge bort som present, tillgänglig både som lösnummer och prenumeration.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 3
Förlag:


500 tecken kvar