Senioren

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (215 röster)

Utgivningsplan 2022

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. Vanligtvis behöver förlagen din beställning ca 10 arbetsdagar innan utgivningsdatum för att du ska få det kommande numret. Troligtvis får du din första tidning i samband med någon av de två nästkommande utgivningarna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
6. 25 augusti
7. 29 september
8. 3 november
9. 8 december

Produktbeskrivning

Senioren är ett livsstilsmagasin för dig som vill ha koll på trender och nyheter när det gäller ekonomi, hälsa, bostäder, vård och omsorg men också läsa om resor, relationer, mat, böcker och intressanta personer. Ett läckert, seniortufft magasin för alla 60plussare! För både honom och henne. Kommer nio gånger om året. Senioren är SPF Seniorernas medlemstidning, men går att prenumerera på även för dig som inte är medlem.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 9
Förlag: SPF Seniorerna
Startår: 1942
Chefredaktör: Kristina Adolfsson
Upplaga: 210700


Vem läser tidningen?

Män: 38 %
Kvinnor: 62 %
Ålder: 60 - 99 år


500 tecken kvar

Christer Cavallin,
Det är en fin tidning som jag i sin helhet är mycket bra för oss som inte arbetar längre!
ingjrid brine,
Vad glad jag blev för Veteranen i brevlådan idag 18dec 2015. Vad besviken jag blev att det saknades ca 16sidor!!! Däribland KORSODRDET!!!
Anna-Lisa Östberg,
korsordet är för svårt.
iris björklind,
när kommer nästa nr i brevlådan och när kom nr 4