English Garden (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (48 röster)

Produktbeskrivning

English Garden (UK) tidning

English Garden (UK) är den perfekta tidningen för dig som vill njuta av vackra trädgårdar och få inspiration till din egen. Tidningen ger dig också ovärderliga tips och råd från riktiga trädgårdsmästare, växtexperter och designers om hur du skapar och sköter din egen drömträdgård.

Tidningens innehåll

Varje nummer bjuder på en underbar rundtur i de mest exceptionella trädgårdarna i Storbritannien och Irland, både stora och små, stad och land. Du får se fantastiska bilder och läsa fängslande berättelser om dessa gröna oaser, deras historia, design och växtval. Du får också ovärderliga tips och råd från riktiga trädgårdsmästare, växtexperter och designers om hur du skapar och sköter din egen drömträdgård. Du får lära dig om allt från hur du odlar god jord till hur du sår frön med framgång. Du får också upptäcka de bästa växterna för varje säsong, de mest doftande blommorna, de mest fascinerande medeltida växterna och de mest spektakulära skulpturträdgårdarna. Dessutom får du följa med bakom kulisserna på den berömda Chelsea Flower Show och se de senaste nyheterna inom trädgårdsprodukter och design.

Prenumerationer & Lösnummer

Tidningen English Garden (UK) erbjuda som lösnummer och prenumeration. Beställ tidningen och inspireras av den engelska trädgårdskonsten.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


500 tecken kvar