amelia

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1214 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
12. 29 juli
13. 19 augusti
14. 9 september
15. 30 september
16. 21 oktober
17. 11 november
18. 2 december

Produktbeskrivning

amelia tidning

Letar du efter en tidning som riktar sig till kvinnor och som tar upp många olika ämnen som kan tänkas intressera kvinnan mitt i livet?

Då skulle en prenumeration eller ett lösnummer på Amelia passa dig perfekt! Amelia är tidningen som med värme och glädje guidar dig genom livets olika skeenden och säsonger. Du kan läsa välskrivna artiklar om relationer, bläddra bland säsongens senaste modetrender, hitta läckra recept, sminktips, inredningsinspiration, resereportage och mycket mera. Oavsett vilka intressen du har så kommer du garanterat finna intressanta och inspirerande artiklar i Amelia.

Amelia prenumerationer & lösnummer

Se till så att du alltid har koll på de senaste trenderna, låt din Amelia prenumeration uppdatera dig inom en mängd olika ämnen. Tidningen kommer ut med 18 välskrivna nummer per år! Nu kan du även beställa Amelia som lösnummer!

Tidningen Amelia riktar sig framför allt till kvinnor mellan 25-55 år och är Sveriges mest lästa tidning för kvinnor. Spana in våra grymma erbjudanden på Amelia och anslut dig till den stora skaran av Amelialäsare redan idag!

Hos oss på Tidningskungen har du möjligheten att beställa ett enstaka lösnummer eller om du vill slå till på ett längre erbjudande på en gång. Hos oss kan du även ge bort tidningen till en vän och ta del av samma kampanjerbjudande.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 18
Förlag: , Bonnier News AB
Startår: 1995
Chefredaktör: Sara Thunmarker Telde
Räckvidd: 154000


Vem läser tidningen?

Män: 11 %
Kvinnor: 89 %
Ålder: 25 - 55 år


500 tecken kvar

Hiv negativ,
Fantastiskt tumme upp.
Erik Wiman,
Hej! Jag heter Erik och jag gillar denna tidning så mycket, jag och min pojkvän Edvin brukar kolla denna tidning tillsammans varenda kväll! Tack för att ni säljer denna tidning!
marika,
Lite besviken. Av typ ca 115 sidor är det ca 40 sidor med bara reklam. sedan för mycket kläder..skulle vilja ha mer att läsa. Kommer inte fortsätta med min prem...tyvärr....
Filip Lundkvist,
Wow vilken tidning! Vilket upplägg och duktiga skribenter denna tidning bidrar med. Är hur nöjd som helst kommer aldrig lämna denna utsökta tidning <3 #Ameliaforlife