tv14

Denna tidning är på Svenska

4/5 (801 röster)

Produktbeskrivning

I tidningen Tv14 har du en enkelt färgkodad Tv-tablå för att du så lätt som möjligt ska få stenkoll på vad som visas på Tv de kommande 14 dagarna.

Du bläddrar snabbt fram till dagens program och hittar information om såväl svenska som utländska kanaler fyllda med underhållning, sport, fakta, dokumentärer, film, nyheter och barnprogram. Skulle du ha svårt att välja så hjälper tidningen dig genom att förmedla rekommendationer och dagens tips från Tv-experter som har stenkoll på vad du absolut inte får missa.

Som om detta inte vore nog så innehåller tidningen även Tv-krysset, recept, reportage där du får chansen att följa med bakom kameran och möta stjärnor från aktuella dokusåpor och serier.

Tv14 ges ut av tidningen Expressen och kommer ut med totalt 26 nummer per år.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 26
Ca antal sidor/utgåva: 188
Förlag: Bonnier News AB
Startår: 2007
Chefredaktör: Ingemar Holst
Räckvidd: 57000


Vem läser tidningen?

Män: 48 %
Kvinnor: 52 %
Ålder: 40 - 69 år


500 tecken kvar

Irene Jörgensen ,
En lättläst och bra tidning där det är lätt att hitta vad man vill titta på.
Leif Elofsson,
Hej. Tv4 har börjat visa första avsnittet av en serie på marksänd tv, för att sen flytta den till streamad tv. Sjukt tycker jag. Tack tv14 för att ni nu börjat påtala detta i eran tidning. Lägg aldrig ner eran tidning. Vid svikande försäljning så orkar nog vi gamlingar som tittar på marksänd tv att betala en hel del mer för tidningen. Ni är bäst. Mvh
Kai Kuismanen,
Ni redovisar inte utsändningar för SVT1-2. Deras program tablåer är nästan helt fixerade om när utsändningar ska göras, är det något krångligt med den som rapporterar in från SVT? Är det någon i er personal som krånglar? Det är väldigt märkligt!
M.B.Pettersson,
Toppen. Adjö med Aftonbladets TV Bilaga. Behöver inte gå ut i regn och slask, tidningen ligger där i brevlådan
lars-ove Eriksson,
tv14
Agnetha Karlsson,
En bra tidning och tycker att den är lätt.
Peter Olander.,
Bra tidning med nästan alla våra kanaler.
Jan Bergström,
Den bästa tidningen genom tiderna. Jag är nu 70 år och fortsätter än men den stora tidningen. Finns liksom något för alla i den. För unga och dom som är i min ålder. Tycker alla ska köpa den. Tråkigt dock att den börjar försvinna ur butikerna i Boden men jag prenumererar här så får jag den direkt ner i brevlådan så slipper jag springa runt i butiken och leta och fråga personal hela tiden. Nu säger jag att alla ska köpa den punkt slut. Älskar den sjukt mycket <3
Mikael Andersson,
Jag har köpt tv 14 sedan 2014 och tittar mycket på tv. Bästa tv tidningen jag haft.
Karl,
Dyr den har blivit!!
Eivor Gåsull,
PRENUMERERADE PÅ TIDNINGEN OCH DET ÄR DET BÄSTA JAG GJORT. SKA FORTSÄTTA IGEN, MEN FLYTTADE UNDER TIDEN OCH VILLADE BORT MIG MED NUMREN. MEN NU SKA JAG BÖRJA IGEN. DEN BÄSTA TV-TIDNINGEN AV ALLA.
Mikael Nord,
Bra,lättöverskådlig programtablå med totalt 77 kanaler. Genom att teckna autogiro, blir priset endast 22:- per utgåva.(Lösnummerpris 27:-) Prisvärt och leverans rakt ned i brevlådan!
Erica Norwell,
Bästa tvtidningen! Synd att den börjar försvinna ur affärernas sortiment. :(
Bernt Håkansson,
Bra TV test på Köpet.
Karl ,
Bästa tv tidningen lösnummerpriset är 22 kronor så det blir 572 kronor/år så då är kostnaden 25 kronor mer än lösnummer priset och en dell nummer är prishöjt till 25 kronor så prenumerant är billigare då man ska ta sig bara för tidningen varannan vecka och prishöjda nummer. Den är billigare än tv guiden prenumeration som är mindre kanaler i och inget korsord i bara sudoku och melodikryss i.
Olli Vuoristo,
Sämsta tidningen som har funnits.
Mia,
Det är dyrare att ha en prenumeration på tidningen än att köpa lösnummer. Tråkigt!
Tommy Sundberg,
Hej jag tycker er tv tidning är jättebra Men skulle vilja ni bytte plats med tv6 och tv 7
Ecke Bergman,
bra tidning kan läsa om filmerna vad dom handlar om
Erik Larsson,
bra tv tidning
Folke Persson,
Den bästa tvtidning kan inte vara utan. Lätt att hitta i den,TV 14 ÄR BÄST.+ att få den i postlådan,punkligt.