Sudoku för alla

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (390 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
6. 16 maj

Produktbeskrivning

Sudoku för alla

Sudoku för alla är sudoku tidning som bjuder på sudoku från första till sista sidan! Du får sudoku i alla möjliga svårighetsgrader som lätta, medel, svåra, tuffa och även några jättar för de allra duktigaste sudoku fantasterna. Lösningarna hittar du i samma tidning. Allt du behöver är en blyerts, ett suddgummi och gott om tid.

Prenumeration eller Lösnummer

Hos oss på Tidningskungen kan vi erbjuda allt från prenumerationer till lösnummer på Sudoku för alla. Känner du någon som älskar Sudoku? Ta del av samma erbjudande och ge bort denna suduko tidning som en gåva.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 13
Förlag: Mediafy Magazines AB, Keesing Sverige AB
Startår: 2005
Chefredaktör: Jonas Nirfalk


Vem läser tidningen?

Män: 46 %
Kvinnor: 54 %
Ålder: 40 - 90 år


500 tecken kvar

Barbro Persson,
Borde vara flera stora femdelade! Formatet är bra. Lätt att ha med i väskan.
Lasse Segerdahl,
har blivit mycket bättre på senare tid
Ann Larsson,
Det tycker jag också
Ann Larsson,
Jag Gillar att pyssla med korsord
Ann Larsson,
Jag skulle Fortsätta Med Sudoku
Tidningskungen.se,
Hej Kerstin, De erbjudanden vi har på vår sajt i dagsläget är de erbjudanden vi får in från förlaget. Om du sett ett annat erbjudande är det möjligt att det inte är via oss på Tidningskungen.se. Om du har en rabattkod fyller du i den när du beställer en prenumeration i det fält som heter "Ange eventuell rabattkod här:" Ha en trevlig helg! Med vänlig hälsning, Kundtjänst
Kerstin Karlsson,
I er reklambroschyr står att man kan julhandla Sudoku för alla 9 nr för 159:- (ord pris 261) om man knappar in internetkoden YXQZ. VAR FINNS DET ALTERNATIVET???
Bo Nyberg,
?? Nu efter jul går det att beställa 3, 6 eller 12 månder. Inte enbart 9 och 18 som före jul. Verkar som marknadsavdelningen på Allers ägnar sig åt fel saker.
Bo Nyberg,
Varför kan man inte köpa 12 nummer dvs 1 år???