TVGuiden

Denna tidning är på Svenska

4/5 (3030 röster)

Produktbeskrivning

TVGuiden Prenumeration

Med en prenumeration på TVGuiden har du alltid full koll på vad som händer på TV och får tips på de bästa programmen under veckan. Det är tv-tidningen du får direkt hem i lådan och är därför det självklara valet för riktiga tv-fantaster.

Tablåerna är lättlästa och lyfter fram de mest populära programmen inom underhållning, natur, lekprogram, nyheter, drama och mycket mer. Det är kring tablåerna tidningen byggs. Tablåerna är tidningens hjärta. Men det finns mycket mer än så läsa i TVGuiden.

Varje nummer kryddat med spännande reportage om våra främsta tv-personligheter och du får chans att lära känna de personer som vi ser i rutan varje vecka. Så prenumerera på tidningen och låt den bli din guide genom tv-veckan.

Funderar du på att ge bort en prenumeration till en vän? Ta del av samma kampanjerbjudande och beställ TVGuiden som gåva.

Börja prenumerera redan idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 52
Förlag: Aller Media,
Startår: 2005
Chefredaktör: Tobias Wixström
Räckvidd: 185200


Vem läser tidningen?

Män: 37 %
Kvinnor: 63 %
Ålder: 45 - 80 år


500 tecken kvar

Ritva Turpeinen ,
Bra tidning
Karin,
Kommer i tid och haft denna i några år. Mkt bra
Anders,
Tycker det är en bra överblick av kommande program, för veckan
Anita Svärdh,
För det mesta mkt bra, men ibland felaktigt angivande av program
Kenneth Pettersson ,
Gör bra tidning
Tauno Björnfot,
Bra ock kommer i rätt tid.
Marie,
Dålig tv programmen stämmer inte alltid
Gunilla Knutsdotter,
Tycker också som flera andra som recenserat att det förekommer alldeles för många fel. Har blivit fler senaste tiden. Ni får bättra er annars får jag tyvärr avsluta min prenumeration.
Marja-Leena Aalto,
Är rätt trött på att det finns så många fel i er tidning om aktuella program. Trots allt så betalar för tidningen som inte håller den kvalitén jag förväntar mig.
gunilla Höglund,
Varför står det ofta fel i tidningen. Min man såg fram emot att se SkiClassics 28 mars, som det stog att det skulle bli i tvtidningen men så visar det sig att det var den 27mars det var så han missade det. Det blir nog ingen mer prenumeration.
Alf Påhlsson,
En riktig skittidning! Tidigare var det ett och annat fel. De senaste veckorna är det flera fel var och varannan dag. Fy på er!
Anders,
Bra och lättöverskådlig tidning
Assing Hermansson,
Smyghöjningar hela tiden. För inte så länge sedan kostade guiden 5 kr. Man har till och med tagit bort veckans tv-tittartopp.
Ann-Marie Johansson, Hällv 15. 82465 Näsviken,
Den är jättebra.
Calle,
Måste tryckas långt i förväg då vissa tider och program oftast saknas helt eller är felaktiga, mycket dåligt att ni inte ens försöker åtgärda detta problem som har funnits under så lång tid, snudd på bedrägeri
Lars Dahl,
Har just nu blivit prenumerant på Tv-guiden med tanke på att där skulle finnas alla kanaler. Tji fick jag. "Viasat Sport Extra "som ingår i Telias kanalpaket stor finns ej i era tablåer. En miss med tanke på alla som har Telias kanalpaket det största på marknaden. Skärpning
Rolf Ohlsson,
Jag instämmer helt med Gertie Lexén. Det är omöjligt att kryssa för favoritprogrammen på uppslag två och tre.
Stefan ,
Programmen stämmer ju inte alls i senaste numret
Gertie Lexén,
Dåligt att enbart kanal 1-5+7 är läsbara. Nästa uppslag med kanaler är knappt läsbara då texten är så liten. Många har flera kanaler som de skulle vilja läsa med lite större text. Ni skryter med att det finns utförliga reportage om intressanta program men dem hittar jag inte! Kommer inte att rekommendera tidningen till någon. Har tyvärr fått en helårsprenumeration i julklapp men den går direkt i soptunnan.
Liisa Kokko,
Många fel om program!
Kina Hellquist,
Lätt att hitta de kanaler som vi med enbart basutbudet har. I en del andra TV-tidningar får man bläddra runt bland "tusentals" olika kanaler.
Annette Absalonsen,
Håller med att det är för mycket fel i tidningen om program som inte är rätt. Händer varje vecka. Likaså repriser som inte talar om vilken kanal de kommer igen på. Börja med programkoder igen så man kan spela in försenade program.
susanne carlsson,
Hur lyckas ni ha så mycket fel i er tidning, går inte att lita på något som ska sändas. Hur kan någon ens skriva att den är bra? Sitter ofta och väntar på ett program som sedan inte kommer. I dag trodde jag mig ha fel veckodag uppslagen. Ingenting stämde på 1 o 2an
Maria Karlsson,
För dyr för så lite information......
Kerstin Ott,
Bra och lätt att läsa dagens program
K Tapper,
Alltför ofta fel på program och tider... Tråkigt att NI tagit bort "inspelnings koden.. Fortfarande bra pris :)
Sylvia Bergkvist,
Denna är värdelös det är fel varje vecka slutar att köpa denna nu. Helt fel tider på programmen på ettan.
Nils,
Köper ibland föregående vecka. Ofta så lika. Köpt lös nr ett år nu, men skall åter gå till prenumeration. Så är problemet löst. Har alltid gillat den. Nåväl nåt fel men det framgår i tidningen, sena ändringar. Har man smart tv, så är det bra med en smart TV tidning.
Per Söderström,
Jättebra, går inte att säga på något annat vis. Priset är helt okey, jämfört med andra tidningar.
Hans Bumgarth,
Har haft tidningen i många år och den kan jag inte vara utan, den är den bästa tidning när det gäller tv program, de talar om lite om vad som t.ex. film, vad den innehåller och lite av varje som bra och saklig information som behövs, Jag är helnöjd med min Tv-guide, den kan jag inte vara utan.
Per,
Först 7 kr, sen 9 kr och vips nu 11 kr. Drygt att de hela tiden höjer priset.
maria,
tv tidningen är aldeles för dyr.
Ove.M,
Det finns inte en vecka utan att det är fel i tablåerna om program och tider
Leif O,
Bra!
janne,
Upplägget bra men lite för ofta fel och lite för dyr.
Sandra,
Helt värdelös tidning med mycket fel.
Lena,
De finns mycke fel i tv-tablån. Ni har flera gånger smyghöjt priset och den är dyrare att ha som prenumeration. Dåligt!!
hempa,
jättebra
Lina,
Värdelös och dyr i jämförelse.
Arne 2018-03-22,
Fullständigt värdelös tidning full med felaktigheter och täcker dessutom inte dygnets alla timmar. Egentligen bara någorlunda info om TV1, TV2 o TV4, information om övriga kanaler är under all kritik, värdelös.
Sofia,
Ofta fel. Program sänds på fel tid eller ännu värre. Inte alls.
Brittmari,
Väldigt väldigt mycket fel.
robert,
Står fel tider och program hela tiden. Får söka på andra ställen.
Raija,
Varje dag fel på program ! Irriterande !
ANNA-Britta Persson,
Rätt tid för viktig match saknas samt att viktig information saknas när matchen är börjar. Endast korta enstaviga noteringar finns för programmen.
Christina,
Tidningen är bra, men prenumerationen är för dyr!
Erik,
Väldigt ofta fel :/
Anita Linderholm-Kling,
För ofta fel på tid och program.
lena ljungqvist,
Alldeles för mycket fel i programmet.
Aina Hedlund Bildström,
Tydlig och bra översikt över sport och annat. Mycket bra tidning.
eva,
Tycker inte om nyordningen i tidningen. Blir för mycket bläddrande. Väldigt alldeles för ofta programfel
janne,
Stämmer lite dåligt ibland men har annars vad man kan begära. Det borde kunna stämma bättre än vad det gör eftersom att den kommer en gång i veckan.
Ekholm Birgitta,
Väldigt ofta, Varje vecka är det fel både tid och program, Sorgesamt men fakta. Undrar hur det kan bli så, och så ofta !!
bine,
Väldigt ofta att det är både fel tid och fel program.
Owe Eriksson,
Måste vara Sveriges sämsta tv-guide. Ständiga fel när det gäller både tider och program. Jag måste alltid kolla med andra medier för att få rätt info.
Britt-Marie Palm,
Mycket fel i programmen, otroligt mycket.
Kicci Målare,
Det står alldeles för mycket fel både vad gäller tider och program.
Björn,
Jätte bra tidning