Sight and Sound (UK)

Denna tidning är på Engelska

3.5/5 (63 röster)

Produktbeskrivning

Sight and Sound (UK) tidning

Sight and Sound (UK) är en brittisk filmtidning som ger dig det bästa av filmjournalistik, kritik, analys och debatt. Deras innehåll är aktuellt, smart, roligt och relevant för deras läsare, som vill upptäcka och njuta av det bästa av den brittiska och internationella filmen.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du läsa om spännande artiklar och reportage om de mest intressanta och viktiga filmerna, regissörerna, skådespelarna, händelserna och utvecklingarna inom filmvärlden, från historia och konst till politik och samhälle. Du får också se fantastiska bilder och illustrationer som visar dig de olika aspekterna av film, från teknik och estetik till kultur och publik. Du får även följa med på filmäventyr och utflykter till olika platser i Storbritannien och utomlands, samt få inspiration och råd om hur du kan skapa och uppleva fantastiska filmer.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du älskar film och vill lära dig mer om hur du kan uppskatta och förstå filmens rika och varierade språk, då är Sight and Sound (UK) tidningen för dig. Beställ din prenumeration idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


Vem läser tidningen?

Män: 71 %
Kvinnor: 29 %


500 tecken kvar

J,
Världens bästa filmtidning!