Rock Candy (UK)

Denna tidning är på Engelska

4.5/5 (2 röster)

Produktbeskrivning

Rock Candy (UK) tidning

Rock Candy (UK) är en tidning om klassisk hårdrock från 70- och 80-talet, utgiven av företaget Rock Candy Media. Tidningen är producerad och skriven av ett gäng brittiska rockjournalister med årtionden av erfarenhet inom musik och magasin, som har skrivit för legendariska publikationer som Kerrang!, Metal Hammer och Raw. Tidningen har ett unikt redaktionellt fokus på innovation inom teknologi, ledarskap, världsförändrande idéer, kreativitet och design. Rock Candy (UK) är tidningen för dig som älskar hårdrock och vill ha ett komplett och kunnigt perspektiv.

Tidningens innehåll

Tidningen ger dig insikter, tips, intervjuer, reportage och exklusiva bilder från rockvärlden, både i Storbritannien och internationellt. Du kan läsa om de bästa albumen, låtarna, konserterna och influenserna från legendariska musiker som Lynyrd Skynyrd2, Ratt3, W.A.S.P., Cheap Trick, Jethro Tull och många fler. Du kan också upptäcka de mest intressanta och inflytelserika evenemangen, som festivaler, utmärkelser, biografier och dokumentärer.

Prenumerationer & Lösnummer

Missa inte chansen att läsa Rock Candy (UK), den ultimata tidningen för alla som gillar att utforska rockens historia och framtid! Beställ din tidning idag, erbjud som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


500 tecken kvar