OPERA

Denna tidning är på Svenska

2.5/5 (116 röster)

Produktbeskrivning

Tidskriften OPERA är Nordens enda specialtidning för opera och musikdramatik. Detta är tidningen för dig som redan är operafrälst och till dig med ett mer nyväckt intresse.

Tidningen OPERA speglar såväl nutid som historia, bredd och fördjupning. Läsekretsen för tidskriften OPERA är unik och kännetecknas av en hög utbildningsnivå och en aktiv kulturkonsumtion.

OPERA bibehåller sin höga kvalité genom en rad regelbundet återkommande skribenter som alla lever och andas OPERA och kan förmedla sin passion i lärorika och underhållande texter. Den här tidningen är perfekt för dig som ofta låter dig svepas iväg av en OPERA och gärna lär dig lite mer om arbetet bakom en av de förställningarna som har fängslat dig. Här kan även du som är ett nytt fan av operan lära dig mer om vilka operor som erbjuds och vilken som skulle kunna vara bra att börja med när du upptäcker denna väldigt pampiga musikgenre.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 5
Förlag: Tidskriften OPERA


Vem läser tidningen?

Män: 48 %
Kvinnor: 52 %


500 tecken kvar

Lena ,
Operaälskare som gärna läser Opera, men varför inte vidga innehållet med spännande nydanande idéer om vad Operan kan förmedla, emotionellt och ibland även personligt befriande under livets olika skeenden i alla åldrar.
Ann,
Läsvärd, stilren och mycket uppskattad.
Silvestro,
Trist att alla nummer känns likadana. Håller med föregående talare (Carl) - statiskt är ordet. Föredrar de utländska tidningarna.
Carl,
Lyxigt intryck med tjockt och blankt papper, tyvärr är innehållet inte lika fint. Trist och statisk layout, känns väldigt -92.
Jonas,
Supersnygg och hur mycket bra som helst att läsa. Perfekt blandning av recensioner och spännande artiklar. Ett måste för alla som gillar opera och musikal!