Star Wars Insider (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (39 röster)

Produktbeskrivning

Star Wars Insider (UK) tidning

Star Wars Insider är en tidning som är tillägnad att ge dig den ultimata guiden till en galax långt, långt borta. Star Wars Insider är den ultimata tidningen för alla som vill veta mer om hur man blir en sann Star Wars insider.

Tidningens innehåll

I varje nummer hittar du de senaste nyheterna, intervjuerna, recensionerna och förhandsvisningarna från Star Wars universumet, inklusive filmer, tv-serier, böcker, spel och merchandise. Du får också se exklusiva bilder, konceptkonst, bakom kulisserna rapporter och spännande berättelser från skådespelare, regissörer, författare och fans. Star Wars Insider är den officiella Star Wars publikationen som ger dig full tillgång till Lucasfilm arkiven och de hemliga detaljerna bakom din favorit saga.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du älskar att följa med på de episka äventyren av Jedi, Sith, rebeller, klonsoldater, droider och andra fantastiska varelser i Star Wars galaxen, så är Star Wars Insider tidningen för dig. Tidningen erbjuds som lösnummer och prenumeration. Beställ nu och få de senaste nyheterna, insikterna och strategierna för att bli en del av den största fan-gemenskapen i världen.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %


500 tecken kvar