Opus

Denna tidning är på Svenska

4.5/5 (281 röster)

Produktbeskrivning

Första numret av Opus gavs ut 2005 och tidningen har sedan dess levererat underhållande läsning om både klassisk musik och opera.

Låt Opus bli din guide till både den svenska och den internationella musikscenen. Följ med bakom kulisserna och lär känna scenarbetare, skådespelare, orkestrar, sångare samt lär dig om hur deras arbete ser ut på daglig basis.

Lär dig mer om pjäserna och deras historia för att få ännu bättre förståelse för de föreställningar som du lyssnar på och få stenkoll på vilka som håller mottet tack vare tidningens duktiga recensenter.

Om du som läsare drömmer om att resa utomlands med likasinnade så arrangerar tidningen Opus även omtyckta musikresor som tidigare har gått till irländska Wexford och nu här näst bär det av till London samt Aldeburgh-festivalen.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 7
Förlag: Nebel & Söderström Förlag
Startår: 2005
Chefredaktör: Olof Esbjörnsson


Vem läser tidningen?

Män: 62 %
Kvinnor: 38 %
Ålder: 40 - 90 år


500 tecken kvar

Kjell,
Jag provade ett erbjudande och är imponerad av OPUS. Snygg och intressant tidning för mig som vill förkovra mig mer om den här musiken.
Anders,
Köpte den igen efter att ha provat några av de första numret. Stor skillnad! Känns fräscht och ungdomligt i stilen, ändå seriösa texter. Bra info och underhållande. Får nio stjärnor av mig.
Mia,
Den här fick jag i julklapp, bra skiva som följde med. Snygg tidning, många recensioner och kul reseguide. Jag rekommenderar den.
Jules,
Wow, säger jag. Snyggare och snyggare för varje nummer! Och innehållet är, precis som Monica skrev före mig, skitbra:inte mossigt, inte klapp på huvudet. Super!
Monica,
Jag rekommenderar den! Både informativ och underhållande, inte så mossig som de engelska varianterna.
Theo,
Magnifik tidning, snyggast i genren och bra texter. Recensionerna är guld värda för mig som är nyfiken på ny musik men knappt orkar leta i skivdjungeln.