Bloggotage

Ett nytt sätt att läsa tidningar

måndag 19 december, 2011 @ 10:41
4
divine magazine
Jag arbetar främst med fysiska tidningar som går i tryck, men det blir allt vanligare med nätbaserade tidningar som aldrig intar pappersform. Det går snabbt, det är enkelt att få tag i, billigt och framförallt miljövänligare än vanliga tidningar! Det behövs inget papper för att producera en webtidning och på så sätt sparar vi på skogen och våra träd. Ingen distribution i form av långa transportsträckor krävs och tidningarna behöver aldrig återvinnas.

Divine Magazine är en gratis webbtidning som fokuserar på välmående, inspiration och en hälsosam livsstil. Tidningen innehåller inspirerande reportage med framförallt bloggare, många goda recept, hälsoartiklar, mode, skönhetstips och film- och boktips. Redaktionen består av nio tjejer och i spetsen hittar ni Emelie Läkk Hesselius som är chefredaktör.

I Divine Magazines senaste nummer, som ni hittar här(klicka!), kan ni bl.a. läsa ett reportage där jag berättar om mitt liv, skolan, bloggen och delar med mig av av min erfarenhet. Ni kan även läsa ett roligt reportage om att plugga i USA och backpacing i Asien. Ni får även tips om hur man gör en egen julgrupp och massor av mode och sminktips inför Nyårsafton m.m. Reportaget om mig hittar ni på sidan 52-55. Jag önskar er trevlig läsning!

tidningar

tidningar
Gilla inlägget på Facebook

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*

Kommentarer till detta inlägg


Svara Skrivet av: Gentry 2013-12-09 14:52 These are actually fantastic ideas in concerning blogging. You have touched some nice things here. Any way keep up wrinting. URL: http://google.com
Svara Skrivet av: Josefin 2011-12-19 17:37 Tack för dina fina ord! Vad skoj att du uppmärksammar tidingen :-) /Josefin URL: http://josefindysenius.spotlife.se
Svara Skrivet av: anna 2011-12-19 14:45 trevlig tidning!
Svara Skrivet av: Linn 2011-12-19 10:49 Ser nice ut!