Linn Herbertsson

KYSSJOHANNA stöder vår insamling

fredag 17 oktober, 2014 @ 08:03
0
Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag och jag ville skynda mig upp idag för att berätta att tack vare Beata och tjejerna på KyssJohanna så har vi nästan dubblat summan till insamlingen redan, pengarna de får in sätts in till vår insamling i slutet av månaden och det går som sagt riktigt bra. KyssJohanna har nämligen sänkt priserna på alla smycken från 82 Jewelry till 199 kronor styck och hela 80 % (159 kronor) per sålt smycke skänks till vår insamling, klicka här för att komma till sidan med smyckena. Där finns allt från örhängen till armband, halsband och ringar så in och köp julklappar, presenter eller något fint till er själva. Mina Peakcock-örhängen (bilderna nedan) som jag älskar brukar kosta runt 1000-lappen men kostar nu bara 199 kronor, jag klickade precis hem ett par nya då jag råkade klämma mina när jag var i Palma så några kristaller ramlade av. Och så ska jag köpa några presenter som jag ska posta till lite personer jag bryr mig mycket om, ett fint sätt att ge bort lite kärlek och samtidigt skänka pengar till ett bra ändamål. Här (klick) hittar ni alla smycken! Jag älskar armbandet med hasselnöten där det står "Nuts about you", jag vet precis vem jag ska ge det till, så gulligt!

örhänge

metro mode

örhänge
Gilla inlägget på Facebook

Charlie stöder Rosa Bandet...

torsdag 16 oktober, 2014 @ 17:49
0
...genom att göra det hon gillar bäst, att äta! Jag blev så glad när jag såg att Acana (ekologisk hundmat) stödjer Rosa Bandet i år. Äter vi ekologiskt så ska även Charlie få göra det tycker jag! Nu har vi passerat 30.000 kronor i insamlingen och jag är så tacksam till er alla som bidrar. Själv skickar jag ett sms om dagen och för att vara med och kämpa så smsa BLOGGAREMOTCANCER till 72988, då skänker ni 50 kronor till vår insamling. Ni kan själva välja för om ni skriver t.ex. BLOGGAREMOTCANCER Linn Herbertsson så syns ert namn på gåvan och annars visas den som en anonym gåva. Kan ni inte skänka via sms så klicka här, på vår insamlingssida finns en kategori lite längre ner som heter "skänk till insamlingen", där kan man skänka via internetbank och betalkort. Tack igen och tack till alla er som sprider budskapet vidare i era bloggar, på Instagram och Facebook!

chihuahua charlie

acana hundfoder

acana hundfoder
Gilla inlägget på Facebook

min parfym

torsdag 16 oktober, 2014 @ 12:31
2
Minns ni parfymen jag berättade om som vi fick på presskvällen hos The Body Shop? Den vi fick gravera in en valfri text på! Jag valde att gravera in mitt namn, lite kul att ha en parfym med sitt namn på. Nu är den verkligen min och jag gillar den! Red Musk är framtagen helt utan blomextrakt vilket är väldigt ovanligt för kvinnliga dofter och doftar mer som en herrparfym om ni frågar mig och jag älskar den. En gång för längesen läste jag en forskningsrapport där det stod att man som kvinna borde spraya på sig lite manlig parfym om man skulle förhandla med en man för deras försök visade att mannen då fick mer respekt för kvinnan i fråga. Så intressant tycker jag! Tror ni på det? Och finns det kanske några fler tjejer där ute som gillar att använda herrparfym?

red musk the body shop

red musk the body shop

red musk the body shop
Gilla inlägget på Facebook

middag på Doma

torsdag 16 oktober, 2014 @ 07:21
0
Vilken trevlig kväll det blev igår! Vi var ett härligt litet gäng som samlades på Doma vid 19-tiden, drack lite champagne och åt snittar innan en helt brutal trerättersmiddag. Doma är en hemma-hos-restaurang som drivs av ett par som även bor i lägenheten som de öppnar upp för lite större sällskap som vill ha en annorlunda matupplevelse. Menyn har ni ju i inlägget nedan och jag kan säga att maten var precis lika god som det lät. Anledningen till att vi alla var där var för att Saurabh och ett företag som ska starta en sälj- och köpapp i Turkiet ville ha våra bloggares åsikter om varumärket, presentationen, marknadsföringen m.m. Så trevligt, intressant och kul med ett företag som verkligen styr upp en middag bara i syfte att brainstorma och få feedback och som faktiskt värdesätter den kunskapen vi bloggare besitter.

doma stockholm

armband

nobis

fireball

middag doma

doma stockholm

goodiebags

doma stockholm
Gilla inlägget på Facebook

girl power

onsdag 15 oktober, 2014 @ 13:21
1
roxy for bubbleroom

sanne alexandra shop

Hur häftigt är det att jag har på mig tights som min vän Caroline Roxy har designat för Bubbleroom och en topp som min andra vän Sanne har designat för sitt märke Sanne Alexandra. Jag är alltså klädd i girl power från topp till tå! Jag har så många duktiga vänner som jag ser upp till, de vågar satsa på vad de brinner för och det är beundransvärt!

Gilla inlägget på Facebook