Power Magazine

Denna tidning är på Svenska

4/5 (243 röster)

Utgivningsplan 2022

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. Vanligtvis behöver förlagen din beställning ca 10 arbetsdagar innan utgivningsdatum för att du ska få det kommande numret. Troligtvis får du din första tidning i samband med någon av de två nästkommande utgivningarna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
8. 30 november

Produktbeskrivning

Specialtidningen med allt om amerikanska bilar, skriven av entusiaster - för entusiaster. I Power Magazine kan du läsa om Power Big Meet i både bild och text , bilar, folk, motorstyrka, design, bilder och reportage om riktiga drömbilar. Power Magazine ger dig även ideér och inspiration och artiklar med mektips och annat för bilen.

Som prenumerant på Power Magazine får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 8
Förlag: Story House Egmont
Startår: 1978
Chefredaktör: Billy Söderin
Räckvidd: 20700


Vem läser tidningen?

Män: 94 %
Kvinnor: 6 %
Ålder: 30 - 80 år


500 tecken kvar

Frank,
Fantastisk tidning.
Lennart Persson,
Mycket bra tidning
Jesper,
GRYMM tidning himla bra den äger!!!