Mellan raderna

Och himlen därtill

onsdag 29 oktober, 2014 @ 16:46
2
Jag har länge velat besöka Restaurang Himlen som ligger på våning 25 i Skrapan på Götgatan. Av någon anledning har det aldrig riktigt blivit av, kanske för att det inte känns som en plats för en spontan tisdagsmiddag utan snarare en mer välplanerad fredagsdejt. Men hur som helst så var det dags igår kände jag!

Jag vet inte riktigt vilket betyg jag ska ge… Restaurangen var väldigt mysig och bara utsikten är värt ett besök. Maten var god men inte så man trillade av stolen god. Jag skulle säga att om man bor i Stockholm borde man absolut gå dit minst en gång i livet i alla fall, men jag kommer nog inte bli stammis. Däremot fanns det en väldigt trevlig bar ytterligare några våningar upp med panoramafönster. Dit vill jag gå tillbaka med mina vänner och dricka drinkar någon kväll!

Ett extra plus till Himlens fantastiska sommelier som hade stenkoll på sina viner och berättade små historier bakom vinerna och maten. Hon hade ett genuint intresse och var riktigt trevlig!


HImlen


utsikt
Gilla inlägget på Facebook

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*

Kommentarer till detta inlägg


Svara Skrivet av: N 2014-10-29 21:12 Har fortfarande inte tagit mig dit trots att jag bor ett stenkast darifran. Drinkar med tjejerna nara himlen later perfekt! :)
Svar från: Emilia Eriksson 2014-10-30 09:18 Vi får planera in det nästa gång du är hemma och hälsar på!
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665