Mellan raderna

Mors Dag på Tidningskungen.se

fredag 24 maj, 2019 @ 09:00
0
Mors Dag

Mors Dag närmar sig – ett ypperligt tillfälle att höja våra mammor till skyarna! Hur ska vi någonsin kunna visa all vår uppskattning till våra mammor? Det går ju bara inte! Kanske vill du ge bort någonting som håller längre än en blombukett i år, någonting som påminner henne om hur fantastisk hon är lite då och då? Vi på Tidningskungen.se har mycket att erbjuda när det kommer till gåvor till våra kära mammor!

Vår populäraste gåvoprenumeration under Mors Dag är på tidningen Hemmets Veckotidning. Passar utmärkt för mamman som älskar att lösa korsord, laga mat enligt nya recept och ta del av intervjuer med spännande människor. Tidningen levereras 1 gång i veckan och finns just nu till kampanjpris från 159 kr.

Till mamman som älskar att spendera all sin vakna tid i trädgården är en prenumeration på allt om trädgård det självklara valet. Vi har just nu en kampanj på 6 nr för 199 kr där det dessutom ingår trädgårdshandskar, en sekatör och en multisax!

En annan storfavorit är ju såklart tidningen Illustrerad Vetenskap som kontinuerligt levererar faktabaserade och spännande artiklar om allt mellan himmel och jord som alltid håller hög kvalité.

Kanske är du ute efter någonting annat än tidningsprenumerationer den här gången? Vi har massvis med andra, roliga gåvor att ge bort i Mors Dag-present! Varför inte ge bort ett pussel eller ett roligt sällskapsspel? Eller är din mamma mer för streamingtjänster som BookBeat och SF Anytime? Om du är osäker kan du alltid satsa på någonting mer klassiskt som exempelvis pocketböcker.

Kika närmare på hela vårt sortiment genom att klicka här!
Gilla inlägget på Facebook
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665