Mellan raderna

Svenska Dagbladet 5 veckor 50 kr!

onsdag 06 november, 2019 @ 14:47
0
Bild Svenska Dagbladet

Just nu har vi på Tidningskungen.se ett oslagbart kampanjerbjudande på dagstidningen Svenska Dagbladet. Beställ idag och få 5 veckor för endast 50 kr! Välj mellan att få tidningen levererad alla dagar i veckan eller endast under helgerna. Erbjudandet är tidsbegränsat! Läs mer om Svenska Dagbladet här >>

Visste du om att vi dessutom förmedlar tidningsprenumerationer på SvD Junior - nyhetstidningen anpassad för barn! Testa en prenumeration idag, du får 10 nr för endast 199 kr. Läs mer om SvD Junior här >>
Gilla inlägget på Facebook

Prischock
Få 20% rabatt på din beställning!

söndag 25 augusti, 2019 @ 00:01
0
Prischock

Passa på att beställa en tidningsprenumeration du alltid velat testa! Från och med idag har du möjlighet att beställa valfri tidning eller annan produkt med 20% rabatt. Använd kampanjkoden ”Augusti20” i kassan så regleras priset omgående. Kampanjkoden gäller endast vi kortbetalning och gäller endast tom. 31 augusti.

Visste du att Tidningskungen.se har mer än bara tidningsprenumerationer? Numera kan du beställa leksaker, sällskapsspel, pussel och böcker från oss. Vi erbjuder dessutom bra pris på streamingtjänster som SF Anytime och BookBeat. Välkommen in och ta del av Tidningskungen Prischock!

Klicka här! >>
Gilla inlägget på Facebook
Solsting

Är det verkligen sant att vi ger bort tidningar helt gratis? Enda förklaringen måste vara att vi på Tidningskungen fått SOLSTING! Just nu har du möjligheten att beställa 1 nr av någon av våra 18 utvalda favorittidningar för 0 kr. Självklart gäller fortfarande våra villkor – inga dolda avgifter och automatiskt avslut.

Beställ storfavoriten Illustrerad Vetenskap eller varför inte korsordstidningarna Knep & Knåp eller Krysset? Intresserad av jakt? Testa tidningen Jaktjournalen. Kanske är det din framtida storfavorit. Kampanjen är tidsbegränsad, så se till att beställa din favorittidning idag. Se hela vårt utbud med gratiserbjudanden HÄR!
Gilla inlägget på Facebook

Mors Dag på Tidningskungen.se

fredag 24 maj, 2019 @ 09:00
0
Mors Dag

Mors Dag närmar sig – ett ypperligt tillfälle att höja våra mammor till skyarna! Hur ska vi någonsin kunna visa all vår uppskattning till våra mammor? Det går ju bara inte! Kanske vill du ge bort någonting som håller längre än en blombukett i år, någonting som påminner henne om hur fantastisk hon är lite då och då? Vi på Tidningskungen.se har mycket att erbjuda när det kommer till gåvor till våra kära mammor!

Vår populäraste gåvoprenumeration under Mors Dag är på tidningen Hemmets Veckotidning. Passar utmärkt för mamman som älskar att lösa korsord, laga mat enligt nya recept och ta del av intervjuer med spännande människor. Tidningen levereras 1 gång i veckan och finns just nu till kampanjpris från 159 kr.

Till mamman som älskar att spendera all sin vakna tid i trädgården är en prenumeration på allt om trädgård det självklara valet. Vi har just nu en kampanj på 6 nr för 199 kr där det dessutom ingår trädgårdshandskar, en sekatör och en multisax!

En annan storfavorit är ju såklart tidningen Illustrerad Vetenskap som kontinuerligt levererar faktabaserade och spännande artiklar om allt mellan himmel och jord som alltid håller hög kvalité.

Kanske är du ute efter någonting annat än tidningsprenumerationer den här gången? Vi har massvis med andra, roliga gåvor att ge bort i Mors Dag-present! Varför inte ge bort ett pussel eller ett roligt sällskapsspel? Eller är din mamma mer för streamingtjänster som BookBeat och SF Anytime? Om du är osäker kan du alltid satsa på någonting mer klassiskt som exempelvis pocketböcker.

Kika närmare på hela vårt sortiment genom att klicka här!
Gilla inlägget på Facebook
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665