Mellan raderna

Helgerbjudande 20% rabatt

fredag 17 januari, 2020 @ 00:01
0
Helgerbjudande


Tidningskungen.se är alltid fylld till bredden med tidningar till kampanjpris men det stoppar oss inte ifrån att sänka priserna ytterligare.

Nu i helgen har du chansen att få ytterligare 20% rabatt på våra redan nedsatta priser med vårt helgerbjudande! Ange koden HELG2020 i rabattkodsfältet i kassan för att aktivera det nya priset.

Rabattkoden gäller såväl på tidningar som på böcker, streamingtjänster och leksaker&spel.
Vad sägs som en prenumeration på tidningen Illustrerad Vetenskap för 79 kr eller en ny tappning av det populära sällskapsspelet Monopol för 349 kr?

Observera att rabattkoden enbart gäller vid kortbetalning och att koden är giltig fram till den 19/1.
Gilla inlägget på Facebook

Svenska Dagbladet 5 veckor 50 kr!

onsdag 06 november, 2019 @ 14:47
0
Bild Svenska Dagbladet

Just nu har vi på Tidningskungen.se ett oslagbart kampanjerbjudande på dagstidningen Svenska Dagbladet. Beställ idag och få 5 veckor för endast 50 kr! Välj mellan att få tidningen levererad alla dagar i veckan eller endast under helgerna. Erbjudandet är tidsbegränsat! Läs mer om Svenska Dagbladet här >>

Visste du om att vi dessutom förmedlar tidningsprenumerationer på SvD Junior - nyhetstidningen anpassad för barn! Testa en prenumeration idag, du får 10 nr för endast 199 kr. Läs mer om SvD Junior här >>
Gilla inlägget på Facebook

Prischock
Få 20% rabatt på din beställning!

söndag 25 augusti, 2019 @ 00:01
0
Prischock

Passa på att beställa en tidningsprenumeration du alltid velat testa! Från och med idag har du möjlighet att beställa valfri tidning eller annan produkt med 20% rabatt. Använd kampanjkoden ”Augusti20” i kassan så regleras priset omgående. Kampanjkoden gäller endast vi kortbetalning och gäller endast tom. 31 augusti.

Visste du att Tidningskungen.se har mer än bara tidningsprenumerationer? Numera kan du beställa leksaker, sällskapsspel, pussel och böcker från oss. Vi erbjuder dessutom bra pris på streamingtjänster som SF Anytime och BookBeat. Välkommen in och ta del av Tidningskungen Prischock!

Klicka här! >>
Gilla inlägget på Facebook
Solsting

Är det verkligen sant att vi ger bort tidningar helt gratis? Enda förklaringen måste vara att vi på Tidningskungen fått SOLSTING! Just nu har du möjligheten att beställa 1 nr av någon av våra 18 utvalda favorittidningar för 0 kr. Självklart gäller fortfarande våra villkor – inga dolda avgifter och automatiskt avslut.

Beställ storfavoriten Illustrerad Vetenskap eller varför inte korsordstidningarna Knep & Knåp eller Krysset? Intresserad av jakt? Testa tidningen Jaktjournalen. Kanske är det din framtida storfavorit. Kampanjen är tidsbegränsad, så se till att beställa din favorittidning idag. Se hela vårt utbud med gratiserbjudanden HÄR!
Gilla inlägget på Facebook

Mors Dag på Tidningskungen.se

fredag 24 maj, 2019 @ 09:00
0
Mors Dag

Mors Dag närmar sig – ett ypperligt tillfälle att höja våra mammor till skyarna! Hur ska vi någonsin kunna visa all vår uppskattning till våra mammor? Det går ju bara inte! Kanske vill du ge bort någonting som håller längre än en blombukett i år, någonting som påminner henne om hur fantastisk hon är lite då och då? Vi på Tidningskungen.se har mycket att erbjuda när det kommer till gåvor till våra kära mammor!

Vår populäraste gåvoprenumeration under Mors Dag är på tidningen Hemmets Veckotidning. Passar utmärkt för mamman som älskar att lösa korsord, laga mat enligt nya recept och ta del av intervjuer med spännande människor. Tidningen levereras 1 gång i veckan och finns just nu till kampanjpris från 159 kr.

Till mamman som älskar att spendera all sin vakna tid i trädgården är en prenumeration på allt om trädgård det självklara valet. Vi har just nu en kampanj på 6 nr för 199 kr där det dessutom ingår trädgårdshandskar, en sekatör och en multisax!

En annan storfavorit är ju såklart tidningen Illustrerad Vetenskap som kontinuerligt levererar faktabaserade och spännande artiklar om allt mellan himmel och jord som alltid håller hög kvalité.

Kanske är du ute efter någonting annat än tidningsprenumerationer den här gången? Vi har massvis med andra, roliga gåvor att ge bort i Mors Dag-present! Varför inte ge bort ett pussel eller ett roligt sällskapsspel? Eller är din mamma mer för streamingtjänster som BookBeat och SF Anytime? Om du är osäker kan du alltid satsa på någonting mer klassiskt som exempelvis pocketböcker.

Kika närmare på hela vårt sortiment genom att klicka här!
Gilla inlägget på Facebook
Vi kan stolt presentera Tidningskungens hittills största REA för i år. Vi har lyckats samla ihop riktigt låga priser på närmare 70 st av era favorittidningar till vår vårrea! Shoppa loss från 39 kr och få dessutom ett presentkort på köpet - helt utan extra kostnad. Billiga tidningsprenumerationer och vissa med riktigt fina premier från kända märken.

Ange kampanjkoden Vår18 när du beställer så levereras presentkortet till dig i din orderbekräftelse. Beställ hem 2-3 extratidningar till dig själv eller beställ dem till någon du tycker förtjänar någonting extra.

Hoppas att solen skiner på oss alla nu i helgen och att ni hittar tidningar som faller er i smaken.
Trevlig helg önskar Sabina - Marknadskoordinator.

Till vårrean här >>

Tidningskungens vårrea
Gilla inlägget på Facebook

Äntligen är det påsk!

torsdag 29 mars, 2018 @ 09:40
0
Vi har länge velat få ihop en superbillig Påsk-REA hos oss för er att sätta tänderna i och äntligen är dagen här!

Har du svårt att komma på vad du ska lägga i påskägget det här året? Varför inte en tidningsprenumeration? En prenumeration håller betydligt längre än godis och man mår inte lika illa av den som man göra efter tonvis med godis. Dessutom är de just nu superbilliga OCH du får ett presentkort på köpet – oavsett vad du beställer.

För att ta del av erbjudandet skriver du in kampanjkoden ”Påskägg” när du beställer. Presentkortet kommer direkt efter beställningen till dig i sin orderbekräftelse. Därefter har du (eller personen du ger bort det till) 2 långa månader på sig att lösa in det mot en helt valfri prenumeration!
Jag hoppas att ni får en riktigt trevlig påsk med mycket skratt och god mat (och en massa godis såklart).

Glad Påsk!

Med vänliga hälsningar,
Sabina - Marknadskoordinator
Till Påsk-REAn här >>

Påsk-REA
Gilla inlägget på Facebook
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665