Interni omslag
Denna tidning är på Italienska
Prenumerera på tidningen

Interni

Betyg:
5 av 5 (5 röster)
Extra info: Observera att utländska titlar har en något längre leveranstid.
Kontakta kundtjänst om du har några frågor eller behöver hjälp med ditt köp.

Interni

Är du intresserad av design och allt som hör därtill? Vill du alltid hålla dig uppdaterad med det nyaste trenderna och interiörprojekten? Då har du hittat en tidning som kommer att passa dig perfekt!

Tidningen Interni tar upp de senaste designnyheterna i Italien och i den internationella världen. Som prenumerant får du en unik insyn i en värld fylld av spännande läsning om interiör. Tidningen Interni innehåller fängslande reportage om olika typer av inredningsarkitektur. Du får även ta del av inspiration och idéer för att kunna utveckla din egen omgivning. Reportagen täcker såväl privatbostäder som kontorslandskap och affärer – här finns inga gränser!

Redaktionen för tidningen gör många spännande intervjuer med personer som dagligen arbetar inom design på olika sätt. Läs deras berättelser och inspireras över hur det är att dedikerat sitt liv för att bli bäst inom sitt yrke och skapa sig ett välkänt namn på marknaden.

Som prenumerant på på tidningen Interni får du hem tidningen i brevlådan 10 gånger om året. Alla utgåvor är på italienska och skickas från tidningsförlaget som finns i Italien. Beställ din prenumeration via oss på Tidningskungen redan idag och fördjupa dig i en helt ny värld inom design. Beställ en prenumeration på din nya favorittidning - redan idag!

  • Land: Italien
  • Språk: Italienska
  • Utgåvor/år: 10
  • Förlag: Mediafy

Recensioner av Interni

Ditt namn:
Ditt betyg:
Din recension:
500 tecken kvar Skicka
       
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665