Discover Britain (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Discover Britain (UK) tidning

Discover Britain (UK) är tidningen för dig som vill upptäcka och njuta av det bästa av de brittiska öarna. Deras innehåll är aktuellt, kreativt, roligt och relevant för deras läsare, som är intresserade av historia, kultur, resor och livsstil.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du läsa om spännande artiklar och reportage om de mest intressanta och viktiga platserna, personerna, händelserna och utvecklingarna inom den brittiska världen, från forntid till nutid. Du får också se fantastiska bilder och illustrationer som visar dig de olika aspekterna av Storbritannien, från städer och byar till kust och landsbygd. Du får även följa med på äventyrliga resor och utflykter till olika destinationer i England, Skottland, Wales och Nordirland, samt få inspiration och råd om hur du kan planera och genomföra din egen resa.

Prenumerationer

Om du älskar Storbritannien och vill lära dig mer om hur du kan uppleva dess rika och varierade historia, kultur, natur och människor, då är Discover Britain (UK) tidningen för dig. Beställ din prenumeration på tidningen idag eller ge bort som gåva.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


500 tecken kvar