Fantasy Figures (UK)

Denna tidning är på Engelska

4.5/5 (8 röster)

Produktbeskrivning

Fantasy Figures (UK) tidning

Fantasy Figures (UK) är den enda tidskriften som ger dig det bästa från världarna av historiska och fantasyfigurer, de olika genrerna av sci-fi. Oavsett om det är kampdräkter och crawlers från Maschinen Krieger-universumet, de mörka visionerna av post-apokalyptiska modellerare eller den mer traditionella historiska figurmålningen har Fantasy Figures något för alla modellerare som är intresserade av förstklassig modellering och verkligt inspirerande miniatyrer.

Tidningens innehåll

Med talang från hela världen kommer varje nummer att presentera de bäst målade miniatyrerna, samt ge inspiration och information för dina egna projekt. Från teamet som ger dig Military Modelcraft International kommer Fantasy Figures att innehålla omfattande steg-för-steg-artiklar, intervjuer med ledande hobbyister, showrapporter, modellgallerier och djupgående recensioner av nya utgåvor i genrerna figur, fantasy och sci-fi-modellering.

Prenumerationer & Lösnummer

Fantasy Figures (UK) erbjuds som lösnummer och prenumeration. Prenumerera på Fantasy Figures (UK) idag och följ med på en otrolig resa!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


500 tecken kvar