Hornby Magazine (UK)

Denna tidning är på Engelska

5/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Hornby Magazine (UK) tidning

Hornby Magazine (UK) är tidningen för dig som är intresserad av modelljärnväg och modellbygge. Deras innehåll är aktuellt, smart, roligt och relevant för deras läsare, som vill skapa och uppleva realistiska och detaljerade modelljärnvägar i olika skalor och epoker.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du tillgång till steg-för-steg-guider och tips som skapats av ett team av erfarna och kunniga modellbyggare, som visar dig en mängd olika tekniker för att göra dina modeller så autentiska och imponerande som möjligt. Du får också läsa om spännande artiklar och reportage om de senaste och bästa produkterna, nyheterna, trenderna och evenemangen inom modelljärnvägsvärlden. Du får även följa med på historiska och nutida modelljärnvägsäventyr, samt få inspiration och information om hur du kan utforska och bevara modelljärnvägsarvet.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du älskar modelljärnväg och modellbygge och vill lära dig mer om hur du kan skapa och uppleva fantastiska modelljärnvägar, då är Hornby Magazine (UK) tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


500 tecken kvar