Life Planner

Life planner - planera ditt liv 2021

Vad är en life planner?

En life planner är inte bara en kalender, det är mycket mer än så. Att planera är a och o i ett hektiskt liv när man ska kombinera arbete, skola, personliga mål och utveckling. En life planner innehåller inte bara dagar, månader och datum utan lämnar också plats för reflektion, mål och planering.

En life planner är en kalender du bär med dig varje dag och knyter ihop hela ditt liv.

To do’s
För in alla veckans to do’s och bocka av dom en och en när du är klar. Reflektera över hur varje enskild sak har gått och vad du är nöjd med men också vad du kan förbättra inför nästa gång en liknande situation inträffar.

Både för arbete och privat

Syftet med en life planner är att du ska få utrymme för allt som är viktigt i ditt liv. Förutom att hålla koll på dom dagliga och uppkommande uppgifterna på arbetet kan du enkelt notera privata saker som känns spännande. Till exempel restaurangen du blev tipsad om av en vän eller den nya superspännande serien på Netflix. Idag är Arbete, skola och privatliv så sammanflätat att det är lika bra att samla allt på ett och samma ställe.

Slut på skärmdumpar och anteckningar i mobilen

Hur många gånger har man inte tagit en skärmdump på något i mobilen för att man inte ska glömma bort det, och sedan hittat bilden ett halv år senare för att undra varför man sparade jag den? Detsamma gäller anteckningar i mobiltelefonen som man tror är en bra plats för att spara viktig information. Mobiltelefonen är bra på mycket, men inget slår en tydlig planering i fysisk form där man enkelt kan bläddra och gå tillbaka för att se vad som har hänt, och vad som kommer att ske. Inget slår känslan av att kryssa i den där fyrkanten man gjort i bläck som bekräftar att uppgiften är utförd.

En life planner hjälper dig reflektera

Fördelen med en life planner där hela ditt liv är samlat på ett och samma ställe är att det blir enkelt att gå tillbaka och reflektera vad som har hänt. Ofta reflekterar man över senaste året runt nyår, vad har hänt och vilka mål har man uppnått. Det kan ofta vad svårt att försöka minnas precis allt som hänt och vissa saker känns som att de precis har hänt och andra saker kan avlägsna, vilket gör det svårt att uppskatta vad som faktiskt har hänt och ge sig själv en klapp på axeln för det man åstadkommit.

Vad innehåller en life planner?

Upplägget i en life planer kan variera. Dock finns alltid datum och dagar med. Förutom det brukar det finnas utrymme för to do’s, att göra listor, kreativitet, årsplanering och veckomål. En life planner funkar lika bra för någon som är ung och precis börjat skolan till någon som är pensionär. En kombination av den ultimata kalendern och dagboken.

Life planner 2021

På Tidningskungen har vi life planner’s för 2021. Gör dig redo för 2021 och se till att alla nyårslöften blir verklighet. Huvudsaken är inte när man startar utan att man startar. Det är aldrig för sent för att börja planera sin tid och sitt liv, och genom det även få mer fritid till fler roliga saker. En god planering är också ett bra sätt att minska stress, istället för att ha allt viktigt i huvudet så hjälper en life planner dig att kunna slappna av och känna att du har koll på din dag,