BBC Good Food (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (100 röster)

Produktbeskrivning

BBC Good Food (UK) tidning

BBC Good Food (UK) är en tidskrift som är perfekt för alla som älskar matlagning och bakning. Tidningen lär dig mer om martlagning och bakning och ger dig massa av goda recept som du kan njuta av.

Tidningens innehåll

I varje nummer hittar du över 100 recept som är testade och godkända av BBC Good Food’s experter, från vardagsrätter till festmåltider, från snabba och enkla till mer avancerade och utmanande. BBC Good Food (UK) är en tidskrift som ger dig inspiration, tips, råd och recensioner om allt som rör mat och dryck: ingredienser, köksredskap, restauranger, viner, öl, kaffe.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill njuta av god mat, lära dig nya tekniker och smaker, och hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och nyheterna inom matvärlden, beställ BBC Good Food (UK) idag! Tidningen erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


Vem läser tidningen?

Män: 30 %
Kvinnor: 70 %


500 tecken kvar

Anna,
Snyggare, roligare och godare än alla svenska mattidnigar!
Rebecka R,
Det här är den klart BÄSTA mattidningen jag vet! Mycket bättre än vad svenska mattidningsalternativ kan erbjuda. Varierat och bra. Förstår inte hur man lyckas få ALLTING att se gott ut! Både jag och min mamma är helsålda på Good Food. LOVE IT!