x

Tidningskungens presentkort Företag

Vill du läsa om presentkort för privatperson istället?

Så här fungerar vårt presentkort

Knepigt att hitta en gåva som passar alla? Inte alls! Du garanterar istället att mottagaren får en present och gåva som han eller hon blir nöjd med. 7 av 10 anställda önskar få ett presentkort eller gåvokort!

Med Tidningskungen väljer du gåvokort och mottagaren väljer sedan själv sin gåva. Från start började vi med tidningar-idag erbjuder vi så mycket mer.


1. Välj kort.
Vi har presentkort i fyra olika prisklasser. Valörerna är 99, 199, 299 och 399 kr. Med dessa presentkort kan mottagaren själv välja önskad gåva ur ett väldigt brett utbud. Ett presentkort är ett värdebevis som gäller för ett bestämt urval av produkter.
Utbudet består av ca 200 tidningsprenumerationer, 500 pocketböcker, digitala tjänster från SF Anytime SF kids, C More, Readly, upplevelser från Live it samt ljudböcker från Book Beat. Vi har även prylar för hem & fritid samt träningsredskap & delikatesser. De fyra olika prisnivåerna har olika utbud.

Om du vill ha en logotyp eller en hälsning tryckt på kortet ordnar vi det, vill du hellre skriva något själv går det också bra. Vi kan även ge Er en profilerad landningssida. D.v.s. ni kan lägga in texter, Er logo och eventuell grafik på sidan där din mottagare går in och väljer premier.

Om du vill kan du även lägga till 20 eller 50 kronor per kort som går till välgörenhet. Mottagaren kan då välja att skänka pengarna till Rädda barnen, Min stora dag eller Hjärt & lungfonden.


2. Välj leveranssätt.

PAPPERSKORT
Vi skickar korten med eller utan presentkuvert till dig eller så ger du oss mottagarnas adresser så skickar vi korten direkt till dem, det senare kallar vi ”Presentservice”. Kort utan tryck levereras på 1-2 arbetsdagar, med tryck tar det 3 arbetsdagar efter godkänt korrektur. Presentservice ordnar vi med samma leveranstider som ovan men vid större beställningar kan vi behöva en dag extra. Fråga oss! Du kan även välja att beställa vår nya förpackning som present box i rött med magnetlås som ger ett mer elegant intryck.

E-POST
Mejla dina presentkort och bestäm själv om de ska komma fram direkt eller vid en senare tidpunkt. Ladda upp bild eller logotyp och skriv in din hälsning.

3. Mottagaren väljer gåva.
Den som får ett presentkort går in på vår hemsida och skriver in sin värdekod. Sedan är det bara att välja önskad gåva. Frakt till mottagaren ingår. Eventuella dyrare valörer kan ej köpas till i kassan. Valören är bundet till ett fast utbud.

4. Leveransalternativ - produkten avgör
Produkterna levereras till en hem- eller jobbadress.


Skatteregler och fraktkostnader
Julgåvor/gåvor till anställda som kostar högst 450 kronor (inkl. moms) är skattefria enligt Skatteverket. Den frakt av gåva på 49 kr/kort som vi redovisar separat ingår inte i gåvans värde och är därmed inte heller skattepliktig.

Frakten kostar 49 kronor per beställning (exkl. moms).