Så här fungerar våra presentkort

Knepigt att hitta en gåva som passar alla? Inte alls! 
Med Tidningskungens presentkort kommer mottagaren garanterat hitta en present som han eller hon blir nöjd med. 7 av 10 anställda önskar få ett presentkort!

Skatteregler och fraktkostnader

Julgåvor/gåvor till anställda som kostar högst 450 kronor (inkl. moms) är skattefria enligt Skatteverket.

Frakt
Den frakt av gåva på 39 kr/kort som vi redovisar separat ingår inte i gåvans värde och är därmed inte heller skattepliktig.
Frakt på Tryckta presentkort tillkommer med 49 kronor (exkl. moms) per beställning.

Köp presentkort


1. Välj kort.

Välj ett presentkort som passar för ert ändamål. Vi har presentkort i olika prisklasser, valörerna är 99, 199, 299 och 399 kr. (Kortens värde är det dubbla!) Ett presentkort är ett värdebevis som gäller för ett bestämt urval av produkter.

2. Egen design

Presentkorten kan designas med en personlig hälsning samt företagets logotype.
Vi erbjuder er även en personlig landningssida. Detta är hemsidan dit mottagaren av presentkortet kommer efter att ha skrivit in sin värdekod och där hen väljer önskad gåva. Där kan ni återigen passa på att tacka för ett bra samarbete, önska god jul eller tacka personalen för ett bra arbetsår. Här går det även att ha med en egen bild/logotyp.

3. Välj leveranssätt.

Tryckta presentkort
Väljer du tryckta presentkort budar vi korten till vald leveransadress. Presentkorten levereras på 1-2 arbetsdagar efter godkänt korrektur.

E-post
Är det bråttom eller träffar du inte mottagaren av presentkortet så kan du välja e-post! Du får då presentkorten via mail och kan då själv bestämma om de ska komma fram direkt eller vid en senare tidpunkt. Leveranstid 1 timme efter godkänt korrektur. Gäller måndag-fredag 08.30-16.30

Lös in presentkort

1. Mottagaren väljer gåva.

Den som fått ett presentkort går in på vår hemsida, https://www.tidningskungen.se/presentkort och skriver in sin värdekod.
Vårt breda utbud av produkter visas och mottagaren kan välja önskad gåva.
Eventuella dyrare valörer kan ej köpas till i kassan. Valören är bundet till ett fast utbud.


2. Leveransalternativ

Produkterna levereras till vald postadress. Frakt ingår.
Digitala tjänster levereras till en mailadress.

Egen Profilering

Designa ditt eget presentkort och landningssida med en unik design och egen profilering samt din logo. Du kan välja mellan olika standardmallar beroende på årstid. Vi har en juldesign, en sommardesign samt en allrounddesign på papperskort.

Du kan på dessa skriva en personlig hälsning till din anställda, till din kund eller vän samt lägga in din logotype.

När mottagaren sedan går in och ska lösa in sitt presentkort kan du återigen ha ett budskap på vår inlösningssida. Att t.ex. tacka för ett fint samarbete, önska lycka till eller gratulera. På inlösningssidan kan du själv designa vad du vill att din mottagare ska se och hur det ska se ut.

bild