x

Tidningskungens presentkort Företag

Vill du läsa om presentkort för privatperson istället?

Så här fungerar vårt presentkort

Knepigt att hitta en gåva som passar alla? Inte alls!


1. Välj kort.
Vi har fyra olika gåvokort i olika prisklasser. Dessa är 99, 199,299 och 399 kr. För dessa presentkort kan mottagaren själv välja mellan ett brett utbud.
Utbudet består av ca 200 tidningsprenumerationer, 500 pocketar, 7000 filmer från SF Anytime samt prylar för hem & fritid. De fyra olika prisnivåerna har olika utbud. 399 kr kortet har störst utbud.
Om du vill ha en logotyp eller en hälsning tryckt på kortet ordnar vi det, vill du hellre skriva något själv går det också bra. Vi kan även ge Er en profilerad landningssida. D.v.s. ni kan lägga in texter, Er logo och eventuell grafik på sidan där din mottagare går in och väljer premier.

2. Välj leveranssätt.

PAPPERSKORT
Vi skickar korten med eller utan presentkuvert till dig eller så ger du oss mottagarnas adresser så skickar vi korten direkt till dem, det senare kallar vi ”Presentservice”. Kort utan tryck levereras på 1-2 arbetsdagar, med tryck tar det 3 arbetsdagar efter godkänt korrektur. Presentservice ordnar vi med samma leveranstider som ovan men vid större beställningar kan vi behöva en dag extra. Fråga oss! Du kan även välja att beställa vår nya förpackning som present box i rött med magnetlås som ger ett mer elegant intryck.

E-POST
Mejla dina gåvokort och bestäm själv om de ska komma fram direkt eller vid en senare tidpunkt. Ladda upp bild eller logotyp och skriv in din hälsning.

3. Mottagaren väljer gåva.
Den som får ett pappers kort går in på vår hemsida och skriver in sitt kortnummer, den som får ett mejl klickar på en länk. Sedan är det bara att välja mellan tidningsprenumerationer, pocketar, ljudböcker, filmer från SF Anytime eller prylar för hem och fritid. Utbudet består av drygt 8000 produkter att välja mellan.

4. Leveransalternativ - produkten avgör
Produkterna levereras till en hem- eller jobbadress.


Skatteregler och fraktkostnader
Julgåvor/gåvor till anställda som kostar högst 450 kronor (inkl. moms) är skattefria enligt Skatteverket. Den frakt av gåva på 49 kr/kort som vi redovisar separat ingår inte i gåvans värde och är därmed inte heller skattepliktig.

Frakten kostar 49 kronor per beställning (exkl. moms).