Allt om Resor

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (474 röster)

Produktbeskrivning

Magasinet Allt om Resor guidar dig till resmålen du drömmer om att besöka – och till resmålen du inte visste att du drömde om.

Allt om Resor skriver om klassiska sol och bad-semestrar, om weekendresor till alla möjliga typer av storstäder och om drömresor till äventyrliga platser. Bli inspirerad till att vandringar, gå på äventyr, upptäcka länders olika kulturer och välkomna den aktiva semestrar – perfekt för dig som vill uppleva lite mer under din semester.

Allt om Resor ger dig som prenumerant gedigna guider, inspirerande reportage och vackra bilder. Ta även del av vart de finaste stränderna finns, de mest besökta städerna, de absolut bästa hotellen och var den bästa shoppingen finns. Våra uppskattade tester och smarta restips hittar du i varje nummer.

År 2019 lanserades nya Allt om Resor som är snyggare, härligare och tjockare – 124 sidor fullspäckade med massor av reslust!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 10
Förlag: Bonnier News AB
Startår: 1998
Chefredaktör: Niklas Sessler
Räckvidd: 100000


Vem läser tidningen?

Män: 37 %
Kvinnor: 63 %
Ålder: 35 - 80 år


500 tecken kvar

Marit,
Äntligen en vettig resetidning!
marianne,
Tidningen är bra ,men det börjar bli för mycket reklam.
T.Karlsson,
Halva Tidningen är bara Reklam.
Kate,
Jag gillar denna tidning mycket. Många roliga och läsvärda artiklar och inte halva tidningen med reklam som de andra resetidningarna har. Jag önskade att man kunde få prenumerationen i pdf-format också så man kunde ha med sig numren i iPaden på resan.
Göran Tollin,
Jag är mycket förvånad och irriterad över att i nummer 11/16 få samma korsord som i 11/15. Mycket slarvigt! Jag betalar dyr prenumeration, då vill jag inte drabbas på detta sätt. Göran
Emma,
En härlig tidning som får en att springa till närmaste resebyrå! Fina bilder och rolig blandning av destinationer!
Maj-Lis Sölvebring,
Är väldigt besviken på er tidning.
Marta Ahlberg,
Hej är lite besviken på Allt om Resor.Varför inte skriva om sevärdheter och saker som man kan göra på olika platser än att börja komma med lyx hotellen, restaurangen etc. I senaste nr. skrev ni artikeln om Singapore där nämnde ni inte Sentosa Island med underbar botanisk trädgård, jättestort aqvarium, möjligheter att bada etc.Kan ni ändra på er