Airfix Model World (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (3 röster)

Produktbeskrivning

Airfix Model World (UK) tidning

Airfix Model World (UK) är en tidning om skalamodellbygge, utgiven av företaget Key Publishing. Tidningen riktar sig till alla typer av modellbyggare, från nybörjare till erfarna mästare. Airfix Model World (UK) är tidningen för dig som älskar skalamodellbygge och vill ha en komplett och kvalitativ guide.

Tidningens innehåll

Tidningen innehåller massor av spännande byggprojekt i varje nummer, från flygplan och pansarfordon till fartyg och sci-fi. Tidningen ger dig också tips, råd, recensioner, intervjuer och exklusiva bilder från modellvärlden, både i Storbritannien och internationellt. Du kan läsa om de bästa produkterna, teknikerna, trenderna och influenserna från legendariska märken som Airfix, Revell, Tamiya, Eduard och många fler. Du kan också upptäcka de mest intressanta och inspirerande evenemangen, som utställningar, tävlingar, specialutgåvor och bokazine.

Prenumerationer & Lösnummer

Missa inte chansen att läsa Airfix Model World (UK), den ultimata tidningen för alla som gillar att bygga modeller! Beställ din tidning idag, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


500 tecken kvar