Filethäk.leicht G. (DE)

Denna tidning är på Tyska

4.5/5 (2 röster)

Produktbeskrivning

Filethäk.Leicht G. tidning

Filethäk.leicht G. (DE) är tidningen för dig som är intresserad av virkning, stickning, sömnad och handarbete. Deras innehåll är praktiskt, inspirerande och trendigt för deras läsare, som vill lära sig mer om hur man kan skapa, använda och förbättra sina egna kläder, accessoarer och heminredning med olika tekniker och material. Du får också tips och råd från experter, designers och användare, nya idéer och utvecklingar inom handarbetsindustrin, samt tester och recensioner av de bästa produkterna.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av imponerande reportage och fantastiska bilder från de mest spännande och vackra handarbetsprojekten, praktiska och effektiva övningar för att virka, sticka, sy eller göra andra handarbeten, dekorativa och funktionella tips för att göra ditt hem mer mysigt och personligt med handarbeten, inspirerande och underhållande artiklar om handarbete historia, filosofi och framtid1, exklusiva intervjuer och essäer från kända handarbetsälskare, experter, samt tester av de senaste, bästa produkterna och evenemangen inom handarbetsvärlden i Tyskland och världen.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i den handarbetsintresserade världen och vill fördjupa dig i den praktiska och trendiga världen, då är Filethäk.leicht G. (DE) tidningen för dig. Beställ din tidningsprenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Tyskland
Språk: Tyska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


500 tecken kvar