Love Of Quilting (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Love of Quilting tidning

Love Of Quilting (US) är en inspirerande publikation som firar quiltningens konst och de som ägnar sig åt den. Denna tidskrift är känd för sin engagerande mix av traditionella mönster, praktiska tips och tidsbesparande handledningar, vilket gör den till en favorit bland quiltare på alla nivåer. Med varje nummer dedikerat till att främja andan av traditionell quiltning, fångar tidskriften essensen av denna tidlösa hantverksform på ett sätt som ingen annan publikation gör.

Tidningens innehåll

Varje utgåva av Love Of Quilting erbjuder en rikedom av innehåll, inklusive exklusiva mönster, färgstarka fotografier och recensioner av quiltmaterial som ingen annan quilttidskrift erbjuder. Från dess grundande 1999 har tidskriften fortsatt att lyfta fram både välkända och nya talanger inom quiltvärlden, och erbjuder läsarna en djupare inblick i quiltningens mångsidiga värld.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill fördjupa sig i quiltningens rika traditioner och vara en del av en gemenskap som värdesätter kreativitet och hantverksskicklighet, är Love Of Quilting (US) en ovärderlig resurs. Prenumerera idag för att inte missa en enda detalj av denna kreativa resa eller ge bort som gåva.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Mediafy Magazines AB


500 tecken kvar