Model Railroader Spec. (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Model Railroader Spec. tidning

Model Railroader Spec. (US) är en auktoritativ publikation som firar modelljärnvägshobbyn och de som ägnar sig åt den. Denna tidskrift är känd för sin omfattande täckning av modelljärnvägslandskapet, från detaljerade anläggningsplaner till djupgående testrapporter, vilket gör den till en favorit bland modelljärnvägsentusiaster. Med varje nummer dedikerat till att utforska de senaste nyheterna och trenderna inom modelljärnvägar, fångar tidskriften entusiasmen och precisionen i denna hobby på ett sätt som ingen annan publikation gör.

Tidningens innehåll

Varje utgåva av Model Railroader Spec. erbjuder en hel sektion tillägnad modelljärnvägar, där läsarna kan fördjupa sig i hobbyns värld genom exklusiva intervjuer, reportage från mässor och mycket mer. Baksektionen innehåller väsentliga recensioner av nya produkter, samt djupgående artiklar och essäer som utforskar modelljärnvägsindustrins mångfacetterade landskap.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill uppleva spänningen av modelljärnvägar på ett nytt sätt och vill vara en del av en gemenskap som värdesätter detaljer och noggrannhet, är Model Railroader Spec. (US) en ovärderlig resurs. Beställ din prenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


500 tecken kvar