Railroad Model Craftma (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Railroad model craftma tidning

Railroad Model Craftsman (UK) är en ledande publikation som hyllar modelljärnvägar och är tillägnad dem som har en passion för denna hobby. Denna tidskrift är känd för sin djupgående rapportering av modelljärnvägsbyggande, vilket gör den till en favorit bland entusiaster. Med varje nummer dedikerat till att utforska de senaste trenderna och teknikerna inom modelljärnvägar, fångar tidskriften skaparglädjen och komplexiteten i detta fält på ett sätt som ingen annan publikation gör.

Tidningens innehåll

Varje utgåva av Railroad Model Craftsman erbjuder en hel sektion tillägnad modelljärnvägsprojekt, där läsarna kan fördjupa sig i denna värld av skapande genom exklusiva intervjuer, reportage om byggprojekt och mycket mer. Baksektionen innehåller väsentliga recensioner av nya modelljärnvägsprodukter, samt djupgående artiklar och essäer som utforskar modelljärnvägens rika historia och dess påverkan på hobbyn.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill uppleva världen av modelljärnvägar på ett nytt sätt och vill vara en del av en gemenskap som värdesätter kreativitet och hantverk, är Railroad Model Craftsman (UK) en ovärderlig resurs. Beställ din prenumeration idag eller ge bort som gåva!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


500 tecken kvar