Sylvanian Families

Vilka är Sylvanian Families

Historia
Sylvanian Families har älskats av många och är oerhört populära runt om i hela världen sedan starten 1985. Nu är de tillbaka med massor av nyheter! En underbar leksaksserie som tilltalar många i alla åldrar. Låt barnen utforska sin fantasi med tre fokusområden natur, familj och kärlek. Sylvanian Families hjälper barn att utveckla sina sociala förmågor, att lära sig att vara generösa och bry sig om varandra.

Familjerna
Alla familjerna bor i Sylvanian Village. De lever ett vardagsliv med olika aktiviteter där alla njuter av naturen. Barnens kreativitet väcks till liv genom att utforska olika typer av lekar, relationer och kärlek där de skapar berättelser med sin fantasi.

Utbud
Sylvanian Families erbjuder figurer, möbler, fordon, hus, möbler och massor av tillbehör. Figurerna är otroligt detaljerade av högsta kvalité och speglar ett sött och gulligt intryck. Sylvanian Families utstrålar glädje och vänlighet som tilltalar alla. Att låta barnen skapa historier genom att leka med figurerna såsom att byta kläder, möblera och inreda skapar en sund och charmig lek som hjälper till att utveckla olika tankar och känslor.

Fler kategorier

23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665