911 & Porsche World (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (24 röster)

Produktbeskrivning

911 & Porsche World (UK) tidning

911 & Porsche World (UK) är Storbritanniens största och bästa tidning för Porsche-älskare. Sedan 1990 har den varit en oumbärlig källa för allt som rör Porsche. Vill du lära sdig mer om märkets historia, modeller, nyheter och tips är det här tidningen för dig.

Tidningens innehåll

Den är skriven av ett team av respekterade skribenter och fotografer, och ger dig den mest omfattande täckningen av alla modeller i Porsches anrika historia. Från den ikoniska 356 till varje generation av 911, från Porsches transaxelfamilj av bilar till Boxster, Cayman, Cayenne, Macan och Panamera, 911 & Porsche World har allt. Fylld med stjärnbilar, praktiska guider till att äga och underhålla din älskade Porsche, exklusiva intervjuer med Porsche-proffs, spännande nyhetsrapportering, projektbilar, köpguider, läsarberättelser, motorsportrapporter och mycket mer, 911 & Porsche World är ett måste för alla Porsche-ägare eller entusiaster.

Prenumerationer & Lösnummer

Tidningen erbjuds som både lösnummer och prenumeration. Prenumerera på 911 & Porsche World (UK) idag och njut av din passion för Porsche!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


500 tecken kvar