Classic Motor

Denna tidning är på Svenska

4/5 (737 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
7. 7 juni
8. 5 juli
9. 9 augusti
10. 6 september
11. 4 oktober
12. 8 november

Produktbeskrivning

Prenumerera på tidningen Classic Motor om du är en av dem som älskar veteranfordon! I Classic Motor kan du läsa allt om de nostalgiska bilarna, motorcyklarna och mopederna som är 20 år eller äldre. Tidningen har funnits sedan år 1969, och är idag Nordens största biltidning som skriver om veteranfordon. Prenumerera på Classic Motor för att ta del av värdefulla renoveringstips och läsa om inspirerande projekt utförda av andra entusiaster! En prenumeration på Classic Motor är den perfekta presenten att ge bort till fantasten!

Som prenumerant på Classic Motor får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 14
Förlag: Story House Egmont
Startår: 1969
Chefredaktör: Anders Nordner
Räckvidd: 33000


Vem läser tidningen?

Män: 95 %
Kvinnor: 5 %
Ålder: 40 - 80 år


500 tecken kvar

Roy Pettersson,
En tidning för er med Volvo och Saab.
ove blomgren,
en helt OK tidning för en motortokig kille som jag.
Sixten,
Av alla försök av motortidningar är denna tidning den bästa. Härliga reportage, fin-fin annonsmarknad, bra-korrekta mekartips lätta att förstå- alltid tillgängliga.
Karin,
Den bästa julklapp jag någonsin gett min pappa
Fredric Herlitz,
mkt bra tidning
Magnus Blomberg,
Erbjudandet finns fortfarande på www.classicmotor.se/kampanj "Classic.se" handlar om kaffe från Arvid Nordqvist.
Stefan Johansson,
Fick ett erbjudande om 3 nummer av tidningen classic motor för 99 kr och man kunde enkelt boka detta på www.classic.se/kampanj, inte ett ord om detta erbjudande på den sidan. Blev arg slängde skiten i papperskorgen. autoring@spray.se
Nilsson,
Kul tidning för oss över 75. Men Signalhornet saknar jag. Det var en rolig tidning med annonser.
Robert W,
Jag köpte ett ex på Ica Brottby. Det var ett misstag.
Håkan,
Mysig och lärorik tidning för en bilentusiast, pionjär i branschen tror jag man kan säga. Jag skulle gärna ha sett att den behållit sitt urspungliga namn, det gemytliga Signalhornet!
Jesper,
Helt ok Tidning.