Husbil & Husvagn

Denna tidning är på Svenska

3/5 (1101 röster)

Produktbeskrivning

Husbil & Husvagn – tidningen där du hittar tester av flera olika husbilar och husvagnar i varje nummer. Vi provkör, undersöker och bedömer både nytt och begagnat.

Husbil & Husvagn guidar dig också bland alla spännande resmål och upplevelser i Sverige, Norden och Europa. Vi reder ut tekniska begrepp och håller koll på vilka tillbehör som gör nytta på resan eller tipsar om lättlagade recept för det mobila livet. I Husbil & Husvagn hittar du alltid en trevlig mix med allt från reseinspiration och korsord till tester och teknik!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 11
Förlag: , OK Förlaget AB
Startår: 2008
Chefredaktör: Mikael Galvér


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %
Ålder: 25 - 65 år


500 tecken kvar

Tidningskungen.se,
Hej Ulla och tack för ditt meddelande! Vi kan inte svara på detta då vi inte ger ut tidningen själva. Förlaget har uppgifter om du tidningen delas ut. Deras kontaktuppgifter finner du nedan: Husbil & Husvagn OK Förlaget AB 08-7996389 husbilhusvagn@pressdata.se Ha en fin dag! /Sandra i kundtjänst
Ulla Karlsson,
När kommer den första tidningen ut 2015?
Kjell A Larsson,
Denna tidning borde heta bara "Husbil" Jag slutade prenumerera för den till 95% handlar om husbilar. Jag fattade beslutet efter att det i ett nummer bara var en enda bild på en husvagn. Det är husvagn jag är intresserad av. Är du intresserad av husbilar, köp den. Är du intresserad av husvagnar finns det en annan tidning som passar bättre.
Åke ,
Jag har avslutat min prenumeration. Tunnare innehåll har jag inte varit med om i en tidning som ska vara konsumentupplysande. Trodde den skulle vara som Vi Bilägare fast för husbilar och vagnar. Men ack vad jag bedrog mig. Blir att återgå till Husvagn & Camping.
Marianne,
Tycker inte det är så stor skillnad på husvagn och husbil som många husbilsägare vill göra gällande. Läser gärna tidningen.
Karin,
Tycker inte jag!! Toppenbra tidning med massor av inspiration - det är väl det man vill ha?
Olof,
Testerna är ytliga och luktar smygreklam. På tok för mycket resmål och husvagnar. Tidningen borde heta Camping och Resor. Den innehåller inte mycket husbil och inte särskilt mycket husvagn heller.