Moderna Klassiker

Denna tidning är på Svenska

4/5 (67 röster)

Produktbeskrivning

Hitta nya spännande upptäckter och nyheter med hjälp av en prenumeration på Moderna Klassiker. Denna tidning grundades år 2017 då det kändes som att det saknades en tidning på marknaden som lyfter de moderna, klassiska bilarna. Känner du likadant? Toppen – läs mer om tidningen nedan!

Moderna Klassiker är en tidning som lyfter entusiastbilar av alla dess slag från 1980 – 2000-talets början. Du kommer att få möta på att från pedantskötta bilar som enbart haft en ägare i sitt liv, till lite äldre bilar. Du får även värdefulla tips och råd på hur du får tag på din drömbil till rena rama drömpriserna.

Tidningen kommer ut med 4 utgåvor varje år innehåller 84 sidor av spännande läsning. Chefredaktör för Moderna Klassiker är Daniel Frodin och ges ut av tidningsförlaget Bonnier Magazines & Brands.

Du har en helt ny väld av bilar som väntar – tveka inte att beställa hem din nya tidningsprenumeration på Moderna Klassiker redan idag. Du kommer att bli förvånad över hur mycket nytt det finns att lära sig om nya klassiska bilar. Välkommen som prenumerant!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 4
Ca antal sidor/utgåva: 84
Förlag: AB Kvällstidningen Expressen
Startår: 2017
Chefredaktör: Daniel Frodin


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %
Ålder: 30 - 80 år


500 tecken kvar

Macka'n,
Underbart tidning!