Vi Bilägare

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (931 röster)

Produktbeskrivning

Vi Bilägare Prenumeration

Vi Bilägare är en av Sveriges absolut populäraste biltidningar.
Tidningen erbjuder sina läsare ett brett utbud med relevanta och intressanta artiklar och reportage för dig som är bilägare. Vi Bilägare samlar alla frågor och funderingar i en och samma tidning och hjälper dig med smarta tips och råd när det kommer till ditt bilägande.

Magasinet delas ut av OK Förlaget och är efter 70 år på marknaden fortfarande lika uppskattad av sina prenumeranter. Tidningen delas ut med hela 18 nr per år.

Håll dig ständigt uppdaterad med det senaste med hjälp av tester och deras ibland chockerande resultat men också roliga och omfattade reportage om de nyaste bilarna på marknaden. Vi Bilägare är en tidning som lyfter såväl renoveringsobjekt som drömbilen. Läs om allt och lite till där du får ta del av värdefull inspiration om båda delarna.

Få nödvändig information om både utrustning och reservdelar och lär dig hur du på bästa sätt bevarar din pärla i bästa möjliga toppskick. Kanske undrar du hur bra just din bils rostskydd är? Då är Vi Bilägare biltidningen för dig.

Prenumerationserbjudande hos Tidningskungen
Känner du någon som verkligen skulle uppskatta en prenumeration på Vi Bilägare? Unna dig själv ett abonnemang på Sveriges populäraste biltidning eller ge bort en uppskattad present till någon du tycker om.

Beställ en prenumeration redan idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 16
Förlag: , OK Förlaget AB
Startår: 1930
Chefredaktör: Niklas Carle


Vem läser tidningen?

Män: 83 %
Kvinnor: 17 %
Ålder: 25 - 65 år


500 tecken kvar

Jorma Hämäläinen,
Hoppas att ni testar vilken värkliken är miljöbil .Jag tycker att man har lurat staten .Nämligen Volvo xc90 hybrid förbrukning 8,2 liter 100km skatt 360 kr eller Skoda octavia förb.4.8 liter 100 km skatt 3558 kr Vi har testat Stockholm - Haparanda c.1000 km .Hybrid har ingen funktion om man kör till motorvägen 100-120 km i timmen då gäller bara törstig bensin motor .Samma gäller tex vw polo 4.4 liter 100 km skatt 3558, skattesystemet ökar utsläpp inte minskar .Politikerna är verkligen lurat.
stig-johan udd,
Håller med om att tidningen ser ut att vara sponsrad av volvo. Testa ca 5 års gamla bilar då ser ni sk. preniumbilar
eric,
Vill bara tacka för alla repotage om att toyota är en bra bil.Tack än en gång
Svensson,
Kunde lika gärna vara utgiven av Volvo....., kanske lite överdrift, men i princip alla tester vinns av en Volvo-modell, om en sådan är med i testet. I övrigt finns det ändå intressant läsning, och en del bra tips.
Bo Wennberg,
Jag är nöjd med tidningen, tycker att den täcker upp sånt som är av intresse för mig, och de olika testerna är alltid intressant att ta del av.
nickelindberg,
Obeskivligt bra
Eva Ermenz,
Längtar alltid efter nästa nummer av tidningen för det fantastiskt roliga korsordets skull! Min man läser alla artiklar...
Per-Johan,
Biltesterna är grundliga i detalj men jämförelserna haltar. Utrustningsnivåer, prisklasser eller biltyper kan blandas utan att faktorer som skiljer bilarna åt tas upp då vinnare utses. Genomgående väldigt partiska tester och artiklar. Jag läser ej denna tidning längre.
Anders Bruks,
Bästa biltidningen utan tvekan!
Ing-Marie Pettersson,
Jag blev verkligen besviken över senaste biltestet menys Wolksvagen,BMW och Volvo. Hur kan ni helt förstöra ett test med helt olika bilar. Två fyrhjulsdrivna bilar med i en annan klass jämförs med en helt vanlig standard Volvo V70 och vinner dessutom testet. Jag kör en V70 dagligen och kan inte se ett enda moment där Volvon skulle vara bättre. Åtminstone kunde ni väl ändå hitta en med AVD. Testet blir tyvärr inte trovärdigt. Vi som kör mycket bil i varierande väglag tycker det är synd att man slarvar bort ett test som skulle ha kunnat vara så mycket bättre. Skärpning.