Mitt första inlägg, Felix första intervju

fredag 24 oktober, 2014 @ 16:47
0
Felix Kjellberg – ett helt vanligt svenskt namn som jag inte riktigt kände till om jag ska vara ärlig. Intresset väcktes när jag fick höra att han har fler prenumeranter på Youtube än Beyoncé och Barack Obama har tillsammans. Han är allra störst i världen, fast på Youtube.
Felix är mest känd under namnet ”Pewdiepie”, han kommenterar datorspel och lägger upp videoklipp från sitt eget spelande. Det låter verkligen inte som något som kan locka till 6 miljarder visningar och 30 miljoner trogna prenumeranter, men jodå och jag börjar förstå varför.
”Pewdiepie” är väldigt komisk i sina uttryck och det är svårt att inte dra på smilbanden när han sätter igång med att kommentera sitt spelande. Jag vet inte vad det är, men det är rätt underhållande. Jag kom på mig själv med att se klipp efter klipp och jag ville egentligen bara få ett litet hum om hur han kan vara så känd. 30 miljoner prenumeranter… det är ändå rätt ofattbart. Självklart blir man lite imponerad och vill veta mer.

Tidningen ICON som jag tidigare nämnde har lyckats med det omöjliga; en ordentlig intervju med Felix Kjellberg. Många tidningar och magasin världen över har försökt få till en intervju men utan vidare resultat. Jag vet inte varför Felix är så svårflirtad och dessutom arbetar helt på egen hand, men självklart gör det honom lite mer spännande för omvärlden.
I intervjun talar han ut om sitt liv, hur han använder sitt spelande och sin makt samt hur han reagerar på kritiken från sina följare. I och med denna intervju har ett flertal internationella magasin uppmärksammat ICON och citerat deras omtalade intervju med Youtubefenomenet ”Pewdiepie”. Ett rejält uppsving både för tidningen och för Felix, trots att han inte direkt behöver mer marknadsföring utan verkar klara sig galant på egen hand.

Felix Kjellberg1


Felix Kjellberg2


bilder från: www.iconmagazine.se

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*