Mellan raderna

Julen är här!

onsdag 19 november, 2014 @ 11:22
0
Mina vänner, det är 35 dagar kvar nu. Hur går det med julförberedelserna? Jag längtar redan efter snötäckta gator, julmusik i överflöd, årets glögg och pepparkaksbak. Stämningen är svår att få till så länge det är barmark och sommarplågorna fortfarande spelas på radion. Men snart, jag känner det på mig… Kan ha att göra med att vi precis fick in lite nya tidningar till kontoret med årets julomslag. Det enda man kan läsa om just nu är hur du förbereder bästa julbordet och inreder med mysigaste julbelysningen. Enformigt men himla trevligt!

Nu ska jag sätta mig och lägga upp lite julomslag på sajten så att fler kan känna rätt feeling.

julomslag

Gilla inlägget på Facebook

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*

23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665